مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم کشمش
۱۲۵ میلی لیتر روغن ذرت بعلاوه مقداری کمی برای چرب کردن قالب
۱۲۵گرم شکر دانه ریز
۲۵ گرم پودر بادام
۲ عدد تخم مرغ، زده شده
۱۷۵گرم آرد بکینگ پودردار
مواد لازم برای تهیه سس :
۶۰ گرم مغز گردو، خرد شده
۶۰ گرم پودر بادام
۳۰۰ میلی لیتر/ ½پیمانه شیر با چربی متوسط
۴ قاشق غذاخوری شکردانه درشت

راهنمای دستور پخت

1.کشمش ها را با ۱۲۵ میلی لیتر آب سرد داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی گاز بگذارید. پس از جوشیدن آب، قابلمه را از روی گاز بردارید. اجازه دهید کشمش ها ۱۰ دقیقه داخل آب بمانند. سپس آنها را داخل آبکش بریزید.
2.شکر، روغن و پودر بادام را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ و مانند یک شربت قوام دار شود. برای اینکه نتیجه مطلوب تری به دست بیاورید باید حدود ۸ دقیقه آنها را هم بزنید. (اگر از همزن برقی برای اینکار استفاده می کنید، با سرعت متوسط دستگاه، مواد را هم بزنید).
3.تخم مرغ ها را یک به یک به مواد اضافه کنید و پس از هر بار افزودن، آنها را کاملاً بزنید. آرد و کشمش ها را هم به مخلوط افزوده و هم بزنید. قالب مخصوص پودینگ با گنجایش یک لیتر را کمی روغن بمالید یا داخل آن کاغذ روغنی پهن کنید.
4.تمام مواد لازم برای تهیه کرم را داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشند. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و آنها را مرتب هم بزنید.
5.مخلوط کیک اسفنجی را داخل قالب چرب شده بریزید و سپس کرم آماده شده داغ را روی آن بریزید.
6.پودینگ را یک ساعت در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد یا ۳۴۰درجه فارنهایت و یا عدد ½۳فرهای گازی قرار دهید و حدود یک ساعت بپزید. اگر سطح پودینگ خیلی سریع شروع به قهوه ای شدن کرد، یک لایه کاغذ روغنی روی آن قرار دهید.
7.قبل از آنکه پودینگ را داخل ظرف مخصوص سرو برگردانید، اجازه دهید به مدت ۲ تا ۳دقیقه داخل قالب سرد شود.

توصیه سر آشپز

این نکته را به یاد داشته باشید که قبل از پخت کشمش ، حتماً آن رادر آب خیس کنید، در این صورت رطوبت خود را به خوبی حفظ می کند و شما طعم خوش آن را نسبت به کشمش خشک، بهتر احساس می کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.