توصیه سر آشپز
این نکته را به یاد داشته باشید که قبل از پخت کشمش ، حتماً آن رادر آب خیس کنید، در این صورت رطوبت خود را به خوبی حفظ می کند و شما طعم خوش آن را نسبت به کشمش خشک، بهتر احساس می کنید.
۱۲۵ گرم کشمش | |
۱۲۵ میلی لیتر روغن ذرت بعلاوه مقداری کمی برای چرب کردن قالب | |
۱۲۵گرم شکر دانه ریز | |
۲۵ گرم پودر بادام | |
۲ عدد تخم مرغ، زده شده | |
۱۷۵گرم آرد بکینگ پودردار | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۶۰ گرم مغز گردو، خرد شده | |
۶۰ گرم پودر بادام | |
۳۰۰ میلی لیتر/ ½پیمانه شیر با چربی متوسط | |
۴ قاشق غذاخوری شکردانه درشت |
1. | کشمش ها را با ۱۲۵ میلی لیتر آب سرد داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی گاز بگذارید. پس از جوشیدن آب، قابلمه را از روی گاز بردارید. اجازه دهید کشمش ها ۱۰ دقیقه داخل آب بمانند. سپس آنها را داخل آبکش بریزید. |
2. | شکر، روغن و پودر بادام را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ و مانند یک شربت قوام دار شود. برای اینکه نتیجه مطلوب تری به دست بیاورید باید حدود ۸ دقیقه آنها را هم بزنید. (اگر از همزن برقی برای اینکار استفاده می کنید، با سرعت متوسط دستگاه، مواد را هم بزنید). |
3. | تخم مرغ ها را یک به یک به مواد اضافه کنید و پس از هر بار افزودن، آنها را کاملاً بزنید. آرد و کشمش ها را هم به مخلوط افزوده و هم بزنید. قالب مخصوص پودینگ با گنجایش یک لیتر را کمی روغن بمالید یا داخل آن کاغذ روغنی پهن کنید. |
4. | تمام مواد لازم برای تهیه کرم را داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشند. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و آنها را مرتب هم بزنید. |
5. | مخلوط کیک اسفنجی را داخل قالب چرب شده بریزید و سپس کرم آماده شده داغ را روی آن بریزید. |
6. | پودینگ را یک ساعت در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد یا ۳۴۰درجه فارنهایت و یا عدد ½۳فرهای گازی قرار دهید و حدود یک ساعت بپزید. اگر سطح پودینگ خیلی سریع شروع به قهوه ای شدن کرد، یک لایه کاغذ روغنی روی آن قرار دهید. |
7. | قبل از آنکه پودینگ را داخل ظرف مخصوص سرو برگردانید، اجازه دهید به مدت ۲ تا ۳دقیقه داخل قالب سرد شود. |
توصیه سر آشپز
این نکته را به یاد داشته باشید که قبل از پخت کشمش ، حتماً آن رادر آب خیس کنید، در این صورت رطوبت خود را به خوبی حفظ می کند و شما طعم خوش آن را نسبت به کشمش خشک، بهتر احساس می کنید.
دیدگاهتان را بنویسید