مواد لازم و ترکیبات

125گرم بیسکویت دیجستیو کم چرب، ریز خرد شده
۵۰ گرم / ۱۰ قاشق چایخوری مارگارین، آب شده
۵۰ گرم خرمای بدون هسته، خرد شده
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو
پوست یک عدد لیمو ترش
۳ قاشق غذاخوری آب
۳۵۰ گرم پنیر توفوی سفت
یک عدد موز، له شده
۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه آب سیب
یک قاشق چایخوری وانیل
یک عدد انبه، پوست کنده وخرده شده

راهنمای دستور پخت

1.قالب کیک دایره ای شکل به قطر ۱۸سانتیمتر که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را کمی چرب کنید.
2.بیسکویت های خرد شده را همراه مارگارین آب شده، داخل کاسه ای کاملاً مخلوط کنید. سپس خمیر را کف قالب کیک ریخته و فشرده کنید.
3.خرمای خرد شده، آب و پوست لیموترش را همراه آب داخل قابلمه ای ریخته و بجوشانید.
4.بگذارید مخلوط به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد تا تکه های خرما نرم شوند. سپس آنها را له کنید.
5.مخلوط آماده شده را همراه پنیر توفو، آب سیب، وانیل و موز له شده داخل مخلوط کن بزنید تا به صورت پوره نرم و غلیظی دربیاید.
6.پوره پنیر توفو را روی خرده بیسکویت های آماده شده ی داخل قالب، بریزید.
7.قالب را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۴۰دقیقه قرار دهید تا کاملاً طلایی گردد. بعد از پخت، اجازه دهید کیک چند دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شده و به آسانی از قالب بیرون بیاید. بگذارید کیک قبل از سرو کاملاً سرد شود.
8.انبه ی خرد شده را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا کاملاً له و یکدست شود. آن را به عنوان سس، همراه کیک پنیرخنک شده، سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.