
| 125گرم بیسکویت دیجستیو کم چرب، ریز خرد شده | |
| ۵۰ گرم / ۱۰ قاشق چایخوری مارگارین، آب شده | |
| ۵۰ گرم خرمای بدون هسته، خرد شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| پوست یک عدد لیمو ترش | |
| ۳ قاشق غذاخوری آب | |
| ۳۵۰ گرم پنیر توفوی سفت | |
| یک عدد موز، له شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه آب سیب | |
| یک قاشق چایخوری وانیل | |
| یک عدد انبه، پوست کنده وخرده شده |
| 1. | قالب کیک دایره ای شکل به قطر ۱۸سانتیمتر که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را کمی چرب کنید. |
| 2. | بیسکویت های خرد شده را همراه مارگارین آب شده، داخل کاسه ای کاملاً مخلوط کنید. سپس خمیر را کف قالب کیک ریخته و فشرده کنید. |
| 3. | خرمای خرد شده، آب و پوست لیموترش را همراه آب داخل قابلمه ای ریخته و بجوشانید. |
| 4. | بگذارید مخلوط به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد تا تکه های خرما نرم شوند. سپس آنها را له کنید. |
| 5. | مخلوط آماده شده را همراه پنیر توفو، آب سیب، وانیل و موز له شده داخل مخلوط کن بزنید تا به صورت پوره نرم و غلیظی دربیاید. |
| 6. | پوره پنیر توفو را روی خرده بیسکویت های آماده شده ی داخل قالب، بریزید. |
| 7. | قالب را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۴۰دقیقه قرار دهید تا کاملاً طلایی گردد. بعد از پخت، اجازه دهید کیک چند دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شده و به آسانی از قالب بیرون بیاید. بگذارید کیک قبل از سرو کاملاً سرد شود. |
| 8. | انبه ی خرد شده را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا کاملاً له و یکدست شود. آن را به عنوان سس، همراه کیک پنیرخنک شده، سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید