مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۳۵۰ گرم سیب
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو
۳۰۰ گرم آرد گندم کامل (سبوس دار)و بکینگ پودردار
½ قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری پودر دارچین بعلاوه مقداری برای پاشیدن روی کیک
۱۷۵ گرم توت سیاه یا شاتوت، (در صورت انجماد، یخ زدایی شود) بعلاوه مقدار ی برای تزیین روی کیک
۱۷۵ گرم شکر سرخ
یک عدد تخم مرغ متوسط، زده شده
۲۰۰ میلی لیتر ماست طبیعی شیرین نشده یا پنیر نرم کم چربی
۶۰ گرم قند حبه ای سفید یا قهوه ای، خرد شده
برش های سیب برای تزیین روی کیک

راهنمای پخت

1.فر را روی حرارت ۱۹۰درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی گرم کنید. قالب کیک مخصوص نان را چرب نمایید و کاغذ روغنی داخل آن بیاندازید. سیب ها را پوست بکنید، سپس دانه های آنها را خارج کنید و سیب ها را نگینی ریز خرد کنید. آنها را با آب لیمو داخل قابلمه ای بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰دقیقه با درب بسته بجوشند تا کاملاً نرم و خمیرمانند شوند. پوره سیب را خوب هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
2.آرد، بکینگ پودر و یک قاشق چایخوری دارچین را داخل کاسه ا ی با هم الک کنید. باقیمانده سبوس و پوسته داخل الک ر ا به آنها اضافه نمایید. سپس حدود ۱۱۵ گرم از توت سیاه و شکر را هم به آنها اضافه کنید.
3.با دست میان مواد را گود کنید و تخم مرغ، ماست و پوره سیب را بیافزایید. مواد داخل کاسه را خوب هم بزنید، به طوریکه همه مواد با هم ترکیب شوند. سپس مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف و یکنواخت نمایید.
4.باقیمانده توت سیاه را روی خمیر کیک بریزید و آنها را داخل مخلوط فرو کنید، سپس روی کیک لایه ای قند خرده شده، بپاشید. قالب را داخل فر قرار دهید. بعد از پخت کیک اجازه دهید مدتی کیک داخل قالب بماند تا سرد شود.
5.کیک را از قالب بیرون آورید و کاغذ روغنی را از آن جدا نمایید. دارچین ر ا روی کیک بپاشید و روی آن را با مقداری توت سیاه و سیب های خرد شده، تزیین کنید.

توصیه سرآشپز کیک ترد با پوششی از میوه های پخته

در تهیه این نوع پودینگ، شما می توانید از توت فرنگی به جای توت سیاه استفاده کنید. اگر توت فرنگی تازه در دسترس نبود، می توانید از توت فرنگی یخ زده استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.