مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم کره، به مکعب های کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار
۷۵ گرم شکردانه ریز
یک عدد زرده تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری گلاب
۶۰۰ میلی لیتر/یک پیمانه خامه پرچرب، کمی زده شده
۲۲۵ گرم تمشک بعلاوه کمی بیشتر برای تزیین روی کیک
مواد لازم برای تزیین :
پودر قند
برگ نعناع

راهنمای پخت

1.کف ۲ سینی فر را با کمی کره چرب کنید.
2.برای تهیه کیک بیسکویتی، آرد را الک کرده و داخل کاسه ای بریزید. کره و آرد را با نوک انگشت ورز دهید تا شبیه خرده نان شوند.
3.شکر، زرده تخم مرغ و گلاب را به مخلوط اضافه کرده و با انگشت ورز دهید تا به شکل خمیر نرمی در بیاید. خمیر را به دو نسبت مساوی تقسیم کنید.
4.بر روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده، هر قطعه را به اندازه یک دایره با قطر ۲۰ سانتیمتر باز کنید. با دقت هر قطعه را برداشته و در یکی از سینی های فر بگذارید و لبه های خمیر را با دست به شکل کنگره ای حالت دهید.
5.کیک ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا روی آنها کمی طلایی رنگ شود. کیک ها را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید و بگذارید خنک شوند.
6.خامه زده شده را با تمشک ها مخلوط کرده و مخلوط را با قاشق روی یکی از کیک ها بریزید. آن را بطور یکسان پخش کنید. کیک دیگر را بر روی کیک قبلی گذاشته و کمی پودر قند روی آن بپاشید و با مقداری دیگر تمشک و برگ نعناع تزیین کنید.

توصیه سرآشپز برای پخت کیک بیسکویتی تمشک

می توان کیک های بیسکویتی را چند روز زودتر تهیه نمود و در ظرفی در بسته تا زمان مورد نیاز نگهداری کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.