توصیه سرآشپز برای پخت کیک بیسکویتی تمشک
می توان کیک های بیسکویتی را چند روز زودتر تهیه نمود و در ظرفی در بسته تا زمان مورد نیاز نگهداری کرد.

| ۱۰۰ گرم کره، به مکعب های کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
| ۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
| ۷۵ گرم شکردانه ریز | |
| یک عدد زرده تخم مرغ | |
| یک قاشق غذاخوری گلاب | |
| ۶۰۰ میلی لیتر/یک پیمانه خامه پرچرب، کمی زده شده | |
| ۲۲۵ گرم تمشک بعلاوه کمی بیشتر برای تزیین روی کیک | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| پودر قند | |
| برگ نعناع |
| 1. | کف ۲ سینی فر را با کمی کره چرب کنید. |
| 2. | برای تهیه کیک بیسکویتی، آرد را الک کرده و داخل کاسه ای بریزید. کره و آرد را با نوک انگشت ورز دهید تا شبیه خرده نان شوند. |
| 3. | شکر، زرده تخم مرغ و گلاب را به مخلوط اضافه کرده و با انگشت ورز دهید تا به شکل خمیر نرمی در بیاید. خمیر را به دو نسبت مساوی تقسیم کنید. |
| 4. | بر روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده، هر قطعه را به اندازه یک دایره با قطر ۲۰ سانتیمتر باز کنید. با دقت هر قطعه را برداشته و در یکی از سینی های فر بگذارید و لبه های خمیر را با دست به شکل کنگره ای حالت دهید. |
| 5. | کیک ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا روی آنها کمی طلایی رنگ شود. کیک ها را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید و بگذارید خنک شوند. |
| 6. | خامه زده شده را با تمشک ها مخلوط کرده و مخلوط را با قاشق روی یکی از کیک ها بریزید. آن را بطور یکسان پخش کنید. کیک دیگر را بر روی کیک قبلی گذاشته و کمی پودر قند روی آن بپاشید و با مقداری دیگر تمشک و برگ نعناع تزیین کنید. |
توصیه سرآشپز برای پخت کیک بیسکویتی تمشک
می توان کیک های بیسکویتی را چند روز زودتر تهیه نمود و در ظرفی در بسته تا زمان مورد نیاز نگهداری کرد.
دیدگاهتان را بنویسید