مواد اولیه لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم مارگارین (کره گیاهی) نرم شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۵۰ گرم شکر قهوه ای نرم
۲ عدد تخم مرغ
۱۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
۲ قاشق غذاخوری عسل بدون موم
۴ قاشق غذاخوری شیر

راهنمای پخت

1.داخل یک قالب گرد ۱۸سانتیمتری که قسمت ته آن از دیواره ها جدا می شود را کمی چرب کنید.
2.خرده های بیسکویت دیجستیو و کره مارگارین آب شده را در کاسه ای مخلوط کنید. این مخلوط را در قالب آماده شده ریخته و فشار دهید.
3.خرماهای خرد شده، آب لیمو، پوست لیمو و آب را داخل قابلمه ریخته و به جوش آورید. مخلوط را به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشانید تا خرماها نرم شوند. سپس با چنگال آنها را به طور نامنظم له کنید.
4.مخلوط را به همراه پنیر سویا، آب سیب، موز له شده و اسانس وانیل در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا به شکل پوره ای غلیظ و یکدست در بیایند.
5.پوره توفو را با دقت بر روی سطح خرده بیسکویت های آماده شده بریزید.
6.کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا روی آن کمی طلایی رنگ شود. بگذارید کیک در قالب کمی خنک شود و قبل از سرو آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
7.انبه های خرد شده را در مخلوط کن ریخته، خرد و مخلوط کنید تا به شکل سسی صاف و یکدست در بیایند. سس انبه را به همراه کیک پنیر سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه کیک بادام

تنوعی از عسل هایی با طعم های مختلف را برای شربت جلادهنده روی کیک امتحان کنید تا طعم مورد علاقه تان را پیدا کنید.

 

پیشنهاد سرآشپز: آموزش کیک سیب با آب سیب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.