مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد تخم مرغ، زرده و سفیده از هم جدا شده
۱۲۵ گرم شکردانه ریز به علاوه ۲ قاشق چایخوری برای خامه
پوست ریز رنده شده و آب ۲عدد پرتقال
پوست ریز رنده شده و آب یک عدد لیمو ترش
۱۲۵گرم پودر بادام
۲۵ گرم آرد بکینگ پودردار
۲۰۰ میلی لیتر خامه فرم گرفته
یک قاشق غذاخوری دارچین
۲۵ گرم بادام پرک، تفت داده شده
مقداری پودر قند برای پاشیدن روی کیک

راهنمای دستور پخت

1.کف قالب کیک گرد عمیقی با قطر ۱۸ سانتیمتر را کمی چرب کنید.
2.زرده تخم مرغ ها و شکر را با هم مخلوط کنید، خوب هم بزنید تا مخلوط، غلیظ و کرمی شود. نیمی از پوست پرتقال و تمام پوست لیمو ترش را به زرده تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید.
3.آب پرتقال و لیمو ترش را با پودر بادام مخلوط نمایید و به مایه تخم مرغ بیافزایید. بعد از هم زدن، مخلوط کمی رقیق می شود. سپس آرد را کم کم به آن اضافه کنید.
4.سفیده ی تخم مرغ ها باید به اندازه ای زده شوند که کاملاً سفت گردند. سپس آنها را کم کم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید.
5.مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و آن را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ تا ۴۰دقیقه کاملاً بپزید تا طلایی شود. برای اطمینان از پخت، وقتی کیک را فشار می دهید باید به حالت اول برگردد. اجازه دهید کیک به مدت ۱۰دقیقه داخل قالب بماند تا خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید. در این مرحله، پف کیک کمی می خوابد.
6.خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود، به طوریکه در صورت برگرداندن ظرف، مواد داخل آن پایین نریزد. سپس باقیمانده پوست پرتقال، دارچین و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
7.وقتی کیک خنک شد، روی آن را با بادام پرک و پودر قند بپوشانید و همراه خامه سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

این کیک را می توانید همراه با شربت سرو نمایید. برای تهیه شربت آب ۲عدد پرتقال به همراه پوست آن که ریز رنده شده ، ۷۵ گرم شکر دانه ریز و ۲قاشق غذاخوری آب، را با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه بجوشانید تا زمانیکه غلیظ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.