مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم آرد گندم کامل بکینگ پودر دار
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱۷۵ گرم شکردانه ریز
۶ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۲۵۰ میلی لیتر آب
یک قاشق چایخوری وانیل
۴ قاشق غذاخوری مربای تمشک یا توت فرنگی کم شکر
مقداری شکر دانه ریز برای پاشیدن روی کیک

راهنمای دستور پخت

1.کف و دیواره های دو قالب کیک نیمه گود (مخصوص کیک های لایه ای)به قطر ۲۰سانتیمتر را کمی چرب کنید و داخل آنها کاغذ روغنی بیندازید.
2.آرد گندم کامل(سبوس دار) بکینگ پودر دار را الک کنید و داخل کاسه ی بزرگی بریزید. سپس سبوس های داخل الک را هم به آنها افزوده و خوب هم بزنید. شکردانه ریز را بیافزایید و هم بزنید.
3.روغن آفتابگردان را همراه آب و وانیل به مواد اضافه کنید و با استفاده از قاشق چوبی به مدت ۱ دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط کاملاً یکنواخت شود. سپس مخلوط آماده شده را به دو قسمت تقسیم نمایید و هر قسمت را داخل یک قالب بریزید.
4.قالب ها را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید، طوری که وقتی با دست کمی به آن فشار می آورید حالت ارتجاعی داشته و داخل کیک ها کاملاً پخته شده باشد.
5.اجازه دهید کیک ها ی پخته، کمی داخل قالب ها سرد شوند. سپس آنها را روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً خنک شوند.
6.هنگام سرو، ابتدا کاغذ روغنی ها را از کیک ها جدا کنید و یکی از کیک ها را داخل ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید. روی آن مربا بریزید، سپس کیک دیگر را روی آن بگذارید.
7.قبل از سرو روی کیک اسفنجی، مقداری شکر بپاشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.