
۲۲۵ گرم آرد گندم کامل بکینگ پودر دار | |
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۱۷۵ گرم شکردانه ریز | |
۶ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
۲۵۰ میلی لیتر آب | |
یک قاشق چایخوری وانیل | |
۴ قاشق غذاخوری مربای تمشک یا توت فرنگی کم شکر | |
مقداری شکر دانه ریز برای پاشیدن روی کیک |
1. | کف و دیواره های دو قالب کیک نیمه گود (مخصوص کیک های لایه ای)به قطر ۲۰سانتیمتر را کمی چرب کنید و داخل آنها کاغذ روغنی بیندازید. |
2. | آرد گندم کامل(سبوس دار) بکینگ پودر دار را الک کنید و داخل کاسه ی بزرگی بریزید. سپس سبوس های داخل الک را هم به آنها افزوده و خوب هم بزنید. شکردانه ریز را بیافزایید و هم بزنید. |
3. | روغن آفتابگردان را همراه آب و وانیل به مواد اضافه کنید و با استفاده از قاشق چوبی به مدت ۱ دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط کاملاً یکنواخت شود. سپس مخلوط آماده شده را به دو قسمت تقسیم نمایید و هر قسمت را داخل یک قالب بریزید. |
4. | قالب ها را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید، طوری که وقتی با دست کمی به آن فشار می آورید حالت ارتجاعی داشته و داخل کیک ها کاملاً پخته شده باشد. |
5. | اجازه دهید کیک ها ی پخته، کمی داخل قالب ها سرد شوند. سپس آنها را روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً خنک شوند. |
6. | هنگام سرو، ابتدا کاغذ روغنی ها را از کیک ها جدا کنید و یکی از کیک ها را داخل ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید. روی آن مربا بریزید، سپس کیک دیگر را روی آن بگذارید. |
7. | قبل از سرو روی کیک اسفنجی، مقداری شکر بپاشید. |
دیدگاهتان را بنویسید