مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری مارگارین
۲قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نرم
۲عدد تخم مرغ
۵۰ گرم آرد
¾ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۶ قاشق غذاخوری شیر
یک قاشق چایخوری اسانس قهوه
مواد لازم برای تهیه سس :
۳۰۰ میلی لیتر /½پیمانه شیر
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
یک قاشق چایخوری پودر کاکائو (شیرین نشده)
۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت

راهنمای دستور پخت

1.کف یک کاسه بزرگ با حجم ۶۰۰ میلی لیتر مقاوم در برابر گرما را کمی چرب کنید. مارگارین و شکر را با هم مخلوط کرده و خوب بزنید تاحالت کرم مانند پیدا کند. تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کرده و آنها راهم همراه کرم، بزنید.
2.آرد، بکینگ پودر، شیر و اسانس قهوه را به تدریج به مخلوط پودینگ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به صورت خمیری صاف و یکدست درآید.
3.مخلوط پودینگ را داخل ظرف از قبل آماده شده، بریزید. روی آن را ابتدا با کاغذ روغنی و سپس با استفاده از فویل بپوشانید. برای اینکه مطمئن شوید درب ظرف کاملاً بسته و محکم شده، دور آن را با نخ ببندید. ظرف حاوی پودینگ را داخل بخارپز یا قابلمه بزرگی که تا نیمه پر از آب جوش است، قرار دهید. آن را به مدت ۶۰ تا ۷۵ دقیقه حرارت دهید تا کاملاً بپزد.
4.برای تهیه سس پودینگ، شیر، شکر قهوه ای و پودر کاکائو را داخل یک قابلمه ی کوچک بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. در این حال مخلوط را مرتب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. سپس آرد ذرت را با ۴ قاشق غذاخوری آب سرد خوب مخلوط کنید تا به صورت یک خمیر صاف و یکدست در آید. سپس آن را به مخلوط داخل ماهیتابه که در حال جوش است اضافه نمایید. دوباره مواد را هم بزنید تا کاملاً سفت شوند. بعد از سفت شدن، سس را یک دقیقه روی حرارت ملایم نگه دارید.
5.پودینگ آماده را داخل ظرف گرم شده مخصوص سرو قرار داده و روی آن سس بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

ظرف پودینگ را با استفاده ازکاغذ مچاله شده و سپس فویل طوری بپوشانید که اجازه پف کردن به پودینگ بدهد، از کاغذ زیر فویل به این دلیل استفاده می شود که کاغذ فویل در برابر بخار از خود واکنش نشان می دهد. بنابراین آن را به طور مستقیم بر روی پودینگ قرار ندهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.