توستادای مرغ

۶ عدد خمیر تردیلای ذرت | |
روغن نباتی، برای سرخ کردن | |
۴۵۰ گرم ران یا سینه مرغ، بدون پوست و استخوان، نگینی یا باریک خرد شده | |
۲۲۵ میلی لیتر عصاره مرغ | |
۲ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۴۰۰ گرم کنسرو لوبیای سرخ شده مکزیکی | |
مقداری پودر زیره | |
۲۲۵ گرم پنیر رنده شده | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
۲ عدد گوجه فرنگی رسیده، نگینی خرد شده | |
یک مشت برگ کاهوی باریک و رشته ای خرد شده (می توانید از انواع کاهو استفاده کنید) | |
۴ تا ۶ عدد تربچه، مکعبی خرد شده | |
۳ عدد پیازچه، نازک حلقه شده | |
یک عدد آواکادوی رسیده، هسته گرفته، حلقه شده یا مکعبی خردشده که با آب لیمو آغشته شده باشند | |
خامه ترش | |
یک تا ۲ عدد کنسرو فلفل چیلی چیپوتل که در روغن و ادویه خوابانده شده یا چیلی خشک که در آب حل شده باشد، باریک خلال شده |
1. | برای آماده کردن توستادا، خمیر تردیلای ذرت را در یک ماهیتابه نچسب با مقدار کمی روغن سرخ کنید تا برشته شوند. |
2. | مرغ را همراه عصاره مرغ و سیر در یک قابلمه، روی حرارت ملایم به مدت ۳۰دقیقه تا یک ساعت بپزید تا رنگ مرغ ها از حالت شفاف خارج شده و کدر شوند. |
3. | قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مرغ در همان آب گرم خودش خیس بخورد و بپزد. |
4. | لوبیاها را گرم کنید و در صورت لزوم مقداری آب به آنها بیافزایید. با کمک مخلوط کن یا غذاساز آنها را به شکل پوره نرمی در آورید. زیره را افزوده و مواد را گرم نگه دارید. |
5. | در صورت لزوم، نان های سرخ شده توستادا را مجدداً زیر گریل فر گرم کنید. پوره لوبیای گرم را روی آنها بمالید، سپس پنیر رنده شده را اضافه کنید. مرغ ها را از آب بیرون آورید و آنها را روی توستاداها پخش کنید. روی آنها را با گشنیز، گوجه فرنگی، کاهو، تربچه، پیازچه، آواکادو، خامه ترش و چند خلال چیلی طعم دار شده بپوشانید و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید