توصیه سرآشپز کُُنسومه مرغ
برای اینکه غذا رنگ بهتری داشته باشد، روی آن را تزیین کنید. برای این کار می توانید یک قاشق غذاخوری از هر یک از مواد زیر مانند هویج ریز خرد شده، کرفس یا بعضی از سبزی های خرد شده از جمله جعفری یا ترخون استفاده کنید.
۷/۱ لیتر/ ۳ پیمانه عصاره مرغ | |
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور قرمز (دلخواه) | |
۴ عدد سفیده تخم مرغ، بعلاوه پوست تخم مرغ | |
۱۲۵ گرم مرغ پخته کم چرب، باریک رشته شده | |
نمک و فلفل به میزان لازم |
1. | عصاره مرغ و آب انگور را داخل قابلمه بزرگی به آرامی به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. |
2. | سفیده و پوست تخم مرغ را داخل قابلمه ریخته و تا زمانیکه به جوش آیند، آنها را سریع هم بزنید. سوپ در حال جوش را از روی حرارت برداشته، به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا از جوش بیفتد. این کار را ۳ مرتبه تکرار کنید. با این روش برای صاف و شفاف کردن سوپ، سفیده تخم مرغ تمامی مواد زاید در عصاره را ته نشین می کند. |
3. | سوپ تخم مرغ را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. |
4. | یک تکه تنظیف را بر دهانه قابلمه تمیزی قرار دهید. سوپ را با ملاقه وسط این پارچه ریخته و سوپ را درون قابلمه آبکش نمایید. |
5. | این کار را دو مرتبه تکرار کرده، سپس عصاره خالص را به آرامی گرم کنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید،رشته های مرغ را به آن افزوده، بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کُُنسومه مرغ
برای اینکه غذا رنگ بهتری داشته باشد، روی آن را تزیین کنید. برای این کار می توانید یک قاشق غذاخوری از هر یک از مواد زیر مانند هویج ریز خرد شده، کرفس یا بعضی از سبزی های خرد شده از جمله جعفری یا ترخون استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید