مواد لازم و ترکیبات

سبزی کوکویی( شامل گشنیز،تره،اسفناج،جعفری، شوید از هر کدام به تساوی) ۵۰۰ گرم
۵ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری گردو (به دلخواه)
۳ حبه سیر
۱ قاشق غذا خوری آرد
روغن مایع به میزان لازم
۱ قاشق غذاخوری زرشک (به دلخواه)
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

راهنمای دستور پخت

1.سبزی کوکوی ساطوری ریز شده را بریزید و سیرها را هم پوره کنید و به سبزی اضافه کنید و هم بزنید تا سیر به خورد سبزی ها برود سپس آرد را بریزید.
2.تخم مرغ ها را در کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن بزنید تا از لختگی خارج شود (اگر دوست دارید کوکو شما پف کرده و سبک شود ۱/۴ پیمانه ماست به تخم مرغ اضافه کنید یا مدت زمان همزدن تخم مرغ ها را بیشتر کنید)، در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و ادویه زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کنید و تخم مرغ ها را خوب مخلوط کنید تا با ادویه ها کاملا یکدست شوند.
3.مغز گردوها را خرد کنید و به همراه زرشک به تخم مرغ ها اضافه کنید.
4.بعد از ترکیب کامل مواد باید آن را سرخ کنید، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن مایع داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود، سپس مایه کوکو سبزی را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید به صورتی که در تمام قسمت های تابه با ضخامت یکسان و یک اندازه پخش شود.
5.وقتی قسمت زیرین کوکو سبزی سرخ شد، آنرا به ۴ قسمت تقسیم کنید و به آرامی برگردانید. پس از اینکه سمت دیگر کوکو سرخ شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه خیارشور ، گوجه فرنگی خرد شده و نان سرو کنید.

توصیه سرآشپز برای پخت کوکو سبزی

سبزی مخصوص تهیه این غذا، شامل گشنیز،تره،اسفناج،جعفری، شوید است. سیر رنده شده یا ساقه های سیر طعم و عطر خوشی به غذا میدهد.

طرز تهیه کباب و باربیکیو رو اینجا ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.