توصیه سرآشپز برای پخت کوکو سبزی
سبزی مخصوص تهیه این غذا، شامل گشنیز،تره،اسفناج،جعفری، شوید است. سیر رنده شده یا ساقه های سیر طعم و عطر خوشی به غذا میدهد.
سبزی کوکویی( شامل گشنیز،تره،اسفناج،جعفری، شوید از هر کدام به تساوی) ۵۰۰ گرم | |
۵ عدد تخم مرغ | |
۲ قاشق غذاخوری گردو (به دلخواه) | |
۳ حبه سیر | |
۱ قاشق غذا خوری آرد | |
روغن مایع به میزان لازم | |
۱ قاشق غذاخوری زرشک (به دلخواه) | |
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی |
1. | سبزی کوکوی ساطوری ریز شده را بریزید و سیرها را هم پوره کنید و به سبزی اضافه کنید و هم بزنید تا سیر به خورد سبزی ها برود سپس آرد را بریزید. |
2. | تخم مرغ ها را در کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن بزنید تا از لختگی خارج شود (اگر دوست دارید کوکو شما پف کرده و سبک شود ۱/۴ پیمانه ماست به تخم مرغ اضافه کنید یا مدت زمان همزدن تخم مرغ ها را بیشتر کنید)، در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و ادویه زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کنید و تخم مرغ ها را خوب مخلوط کنید تا با ادویه ها کاملا یکدست شوند. |
3. | مغز گردوها را خرد کنید و به همراه زرشک به تخم مرغ ها اضافه کنید. |
4. | بعد از ترکیب کامل مواد باید آن را سرخ کنید، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن مایع داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود، سپس مایه کوکو سبزی را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید به صورتی که در تمام قسمت های تابه با ضخامت یکسان و یک اندازه پخش شود. |
5. | وقتی قسمت زیرین کوکو سبزی سرخ شد، آنرا به ۴ قسمت تقسیم کنید و به آرامی برگردانید. پس از اینکه سمت دیگر کوکو سرخ شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه خیارشور ، گوجه فرنگی خرد شده و نان سرو کنید. |
توصیه سرآشپز برای پخت کوکو سبزی
سبزی مخصوص تهیه این غذا، شامل گشنیز،تره،اسفناج،جعفری، شوید است. سیر رنده شده یا ساقه های سیر طعم و عطر خوشی به غذا میدهد.
دیدگاهتان را بنویسید