
یک کیلوگرم سیب زمینی | |
۴ قاشق غذاخوری شیر | |
۶۰ گرم کره یا مارگارین | |
۲ عدد تره فرنگی، ریز خرد شده | |
یک عدد پیاز، ریزخرد شده | |
۱۷۵ گرم پنیر کهنه ی چدار،رنده شده | |
یک قاشق غذاخوری پیاز کوهی chive یا جعفری خرد شده | |
یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
۲ قاشق غذاخوری آب | |
۹۰ گرم خرده مغز نان سفید یا سبوس دار | |
روغن نباتی برای سرخ کردن | |
نمک و فلفل | |
شاخه جعفری تازه برای تزیین | |
سالاد مخلوط سبزیجات برای سرو |
1. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش با کمی نمک بپزید تا نرم و ترد شوند و سپس آنها را با شیر و کره خوب بکوبید و پوره کنید. |
2. | تره فرنگی و پیاز را در یک قابلمه آب و کمی نمک حدود ۱۰دقیقه بپزید و سپس خوب آنها را آبکش کنید. |
3. | در یک کاسه بزرگ پوره سیب زمینی را با تره فرنگی و پیاز مخلوط کنید. پنیر و جعفری یا پیاز کوهی chiveخرد شده را نیز بیافزایید و نمک وفلفل بزنید. |
4. | تخم مرغ را در یک کاسه کوچک خوب بزنید. خرده نان ها را هم در یک کاسه کم عمق بریزید. مخلوط سیب زمینی را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها را به شکل گرد و تخت در آورید. هر کدام را جداگانه ابتدا در تخم مرغ و سپس در خرده نان فرو ببرید تا تمام سطح آن به خرده نان آغشته شود. |
5. | روغن را در ماهیتابه ی بزرگی گرم کرده و کوکوها را مرحله به مرحله روی حرارت کم سرخ کنید.هر طرف آن حدود ۲ تا ۳ دقیقه زمان نیاز دارد تا طلایی کم رنگ شود. روی آنها را با جعفری تزیین کنید و با سالاد مخلوط سبزیجات سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید