
| یک کیلوگرم سیب زمینی | |
| ۴ قاشق غذاخوری شیر | |
| ۶۰ گرم کره یا مارگارین | |
| ۲ عدد تره فرنگی، ریز خرد شده | |
| یک عدد پیاز، ریزخرد شده | |
| ۱۷۵ گرم پنیر کهنه ی چدار،رنده شده | |
| یک قاشق غذاخوری پیاز کوهی chive یا جعفری خرد شده | |
| یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب | |
| ۹۰ گرم خرده مغز نان سفید یا سبوس دار | |
| روغن نباتی برای سرخ کردن | |
| نمک و فلفل | |
| شاخه جعفری تازه برای تزیین | |
| سالاد مخلوط سبزیجات برای سرو |
| 1. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش با کمی نمک بپزید تا نرم و ترد شوند و سپس آنها را با شیر و کره خوب بکوبید و پوره کنید. |
| 2. | تره فرنگی و پیاز را در یک قابلمه آب و کمی نمک حدود ۱۰دقیقه بپزید و سپس خوب آنها را آبکش کنید. |
| 3. | در یک کاسه بزرگ پوره سیب زمینی را با تره فرنگی و پیاز مخلوط کنید. پنیر و جعفری یا پیاز کوهی chiveخرد شده را نیز بیافزایید و نمک وفلفل بزنید. |
| 4. | تخم مرغ را در یک کاسه کوچک خوب بزنید. خرده نان ها را هم در یک کاسه کم عمق بریزید. مخلوط سیب زمینی را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها را به شکل گرد و تخت در آورید. هر کدام را جداگانه ابتدا در تخم مرغ و سپس در خرده نان فرو ببرید تا تمام سطح آن به خرده نان آغشته شود. |
| 5. | روغن را در ماهیتابه ی بزرگی گرم کرده و کوکوها را مرحله به مرحله روی حرارت کم سرخ کنید.هر طرف آن حدود ۲ تا ۳ دقیقه زمان نیاز دارد تا طلایی کم رنگ شود. روی آنها را با جعفری تزیین کنید و با سالاد مخلوط سبزیجات سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید