مواد لازم و ترکیبات

یک کیلوگرم سیب زمینی
۴ قاشق غذاخوری شیر
۶۰ گرم کره یا مارگارین
۲ عدد تره فرنگی، ریز خرد شده
یک عدد پیاز، ریزخرد شده
۱۷۵ گرم پنیر کهنه ی چدار،رنده شده
یک قاشق غذاخوری پیاز کوهی chive یا جعفری خرد شده
یک عدد تخم مرغ، زده شده
۲ قاشق غذاخوری آب
۹۰ گرم خرده مغز نان سفید یا سبوس دار
روغن نباتی برای سرخ کردن
نمک و فلفل
شاخه جعفری تازه برای تزیین
سالاد مخلوط سبزیجات برای سرو

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش با کمی نمک بپزید تا نرم و ترد شوند و سپس آنها را با شیر و کره خوب بکوبید و پوره کنید.
2.تره فرنگی و پیاز را در یک قابلمه آب و کمی نمک حدود ۱۰دقیقه بپزید و سپس خوب آنها را آبکش کنید.
3.در یک کاسه بزرگ پوره سیب زمینی را با تره فرنگی و پیاز مخلوط کنید. پنیر و جعفری یا پیاز کوهی chiveخرد شده را نیز بیافزایید و نمک وفلفل بزنید.
4.تخم مرغ را در یک کاسه کوچک خوب بزنید. خرده نان ها را هم در یک کاسه کم عمق بریزید. مخلوط سیب زمینی را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید و آنها را به شکل گرد و تخت در آورید. هر کدام را جداگانه ابتدا در تخم مرغ و سپس در خرده نان فرو ببرید تا تمام سطح آن به خرده نان آغشته شود.
5.روغن را در ماهیتابه ی بزرگی گرم کرده و کوکوها را مرحله به مرحله روی حرارت کم سرخ کنید.هر طرف آن حدود ۲ تا ۳ دقیقه زمان نیاز دارد تا طلایی کم رنگ شود. روی آنها را با جعفری تزیین کنید و با سالاد مخلوط سبزیجات سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.