توصیه سر آشپز کوکوی میگو و ذرت
برای درست کردن گُل پیازچه و فلفل، با دست ساقه آنها را نگه دارید و به کمک یک چاقوی تیز چند برش طولی در پیازچه یا فلفل ایجاد کنید. آنها را در آب سرد قرار دهید تا گلبرگ ها باز شده و به سمت بیرون برگردند.

| ۱۲۵ گرم آرد معمولی (ساده) | |
| ½ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
| ۲ عدد تخم مرغ | |
| حدود ۲۵۰ میلی لیتر آب سرد | |
| یک حبه سیر، بسیار ریز خرد شده | |
| ۳ عدد پیازچه، پاک کرده و بسیار ریز خرد شده | |
| ۲۵۰ گرم میگوی ریز، پوست گرفته و خرد شده | |
| ۱۲۵ گرم کنسرو ذرت شیرین، آبکش شده | |
| روغن نباتی برای سرخ کردن | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| پیازچه به شکل گل تزیین شده | |
| لیموی حلقه شده | |
| یک عدد فلفل چیلی به شکل گل تزیین شده |
| 1. | آرد، بکینگ پودر و ½ قاشق چایخوری نمک را در کاسه ای الک کنید.تخم مرغ ها و نیمی از آب را اضافه کرده و مواد را با همزن بزنید تا خمیر صاف و یکنواختی به دست آید. در صورت لزوم آب بیشتری اضافه کنید تا خمیر به غلظت خامه پرچرب درآید. سیر و پیازچه را به خمیر اضافه کنید. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه کنار بماند. |
| 2. | میگو و ذرت را به خمیر افزوده، کمی فلفل به آن بزنید. |
| 3. | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه داغ کنید. یک قاشق پر از خمیر را داخل روغن انداخته و روی حرارت متوسط بپزید تا کمی خود را بگیرد و اطراف آن شروع به حباب زدن کند. کوکوها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شده و طلایی رنگ شود. روغن اضافی کوکو را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید. |
| 4. | باقی خمیر حاوی میگو و ذرت را نیز به همین طریق سرخ کنید. در صورت لزوم روغن بیشتری در ماهیتابه بریزید. کوکوهای سرخ شده را تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز کوکوی میگو و ذرت
برای درست کردن گُل پیازچه و فلفل، با دست ساقه آنها را نگه دارید و به کمک یک چاقوی تیز چند برش طولی در پیازچه یا فلفل ایجاد کنید. آنها را در آب سرد قرار دهید تا گلبرگ ها باز شده و به سمت بیرون برگردند.
دیدگاهتان را بنویسید