مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم از انواع ماهی روغنی سفت بدون استخوان و پوست و درشت خرد شده
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی
یک قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز
یک عدد برگ لیمو، باریک خرد شده
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای
مقداری نمک
۴۰ گرم لوبیا سبز، نازک و مورب حلقه شده
روغن نباتی برای سرخ کردن
مواد لازم برای تهیه سس ترش و شیرین:
۴ قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری آب سرد
۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید
۲ عدد فلفل چیلی تند کوچک، ریز خرد شده
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی

طرز تهیه

1.ابتدا سس ماهی، ماهی، خمیر کاری، گشنیز، برگ لیمو، تخم مرغ، شکر و نمک را داخل مخلوط کن، هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی به دست آید. سپس آن را داخل کاسه ای بریزید و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و مواد را کنار بگذارید.
2.برای تهیه سس، شکر، آب و سرکه برنج را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر آب شود. پس از به جوش آمدن آن را به مدت ۲ دقیقه آرام بجوشانید. فلفل و سس ماهی را اضافه کنید و کنار بگذارید تا سس سرد شود.
3.مقدار کافی روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت گرم کنید. توجه داشته باشید که روغن نباید روی کوکوها را بپوشاند و فقط باید سطح زیرین آن را پوشش دهد. مایه کوکو را به ۱۶ گلوله مساوی تقسیم کنید، آنها را صاف کنید و همه طرف آن را در روغن به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید. کوکوها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. سپس آنها را با سس گرم سرو نمایید.

توصیه سر آشپز کوکوی ماهی تایلندی

شما می توانید در این غذا از انواع ماهی روغنی استفاده کنید. مواد مختلف استفاده شده در این نوع غذا باعث می شود طعم ماهی مشخص نشود و به همین دلیل نیازی به استفاده از ماهی گرانقیمت در این کوکو ندارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.