مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
۲۲۵ گرم گردو
۲۲۵ گرم بادام هندی
یک عدد پیاز، خیلی ریز خرد شده
۲ حبه سیر، له شده
۱۲۵ گرم قارچ چتری خرد شده
۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری سبزیجات معطر خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا
یک قاشق چایخوری پودر زیره
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
۴عدد تخم مرغ، زده شده
۱۲۵ گرم پنیر نرم و پرچرب
۶۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سس غذا :
۳عدد گوجه فرنگی درشت، بدون پوست و هسته، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری آب انگور یا سرکه
یک سر انگشت شکر

طرز تهیه

1.کف یک قالب نان یک لیتری را چرب کنید وتمام سطح آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
2.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک حدود ۱۰دقیقه بپزید تا مغزپخت شوند. سپس آنها را آبکش کنید و خوب بکوبید.
3.گردو و بادام هندی را با یک چاقو ریز خرد کنید و یا در غذاساز بریزید. سپس پیاز، سیر و قارچ را با آن مخلوط کنید. کره را دریک ماهیتابه آب کنید و مخلوط گردو و بادام هندی را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در کره تفت دهید. سبزی ها و ادویه ها را به آن بیافزایید و خوب ترکیب کنید. سپس تخم مرغ هم زده، پنیرها و سیب زمینی را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید.
4.مخلوط را داخل قالبی که از قبل آماده کرده اید، بریزید. با دست روی مخلوط را محکم فشار دهید. سپس آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزد تا سفت شده و خودش را بگیرد.
5.برای تهیه سس، گوجه فرنگی خرد شده، سرکه، شکر و رب گوجه فرنگی را در یک قابلمه بریزید و بگذارید مخلوط جوش بیاید. سس را به مدت ۱۰دقیقه بپزید تا حجم گوجه فرنگی ها کم شود. سپس با فشار پشت یک قاشق، آن را از صافی رد کنید یا ۳۰ثانیه آن را داخل غذاساز بریزید تا صاف و یکدست شود. غذا را از فر در آورید و آن را برش بزنید و در ظرف پذیرایی بچینید. سپس با سس گوجه فرنگی سرو نمایید.

کوکوی قالبی سیب زمینی و گردو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.