مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
۲۵ گرم / ۲ قاشق غذاخوری کره
۱۷۵ گرم مخلوط قارچ های مختلف، خرد شده
۲ حبه سیر، له شده
یک عدد تخم مرغ کوچک، زده شده
یک قاشق غذاخوری پیاز کوهی chive خرد شده بعلاوه مقداری برای تزیین
روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل
آرد برای پاشیدن روی کوکو

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک بپزید.
2.سیب زمینی ها را آبکش کرده و با پشت چنگال یا پوره کن له کنید و کنار بگذارید.
3.درهمین فاصله، کره رادر یک ماهیتابه آب کنید. قارچ و سیر را به آن اضافه نمایید و مواد را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید. سپس روغن اضافه آن را خالی کنید.
4.سیر و قارچ را به سیب زمینی ها اضافه کنید و تخم مرغ را روی آن بریزید و خوب هم بزنید.پس از آن پیاز کوهی chive را بریزید و كاملاً مخلوط کنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
5.مخلوط را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت آن را به صورت یک کوکوی گرد درآورید. روی آن آرد بپاشید تا کاملاً آغشته به آرد شود.
6.روغن را در ماهیتابه گرم کنید و کوکوها را به مدت ۱۰ دقیقه در آن، روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی شوند. در طول مدت پخت، کوکو ها را برگردانید تا هر دو طرف آنها سرخ شود.غذا را بلافاصله با سالاد سبزیجات ترد و تازه سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی

در صورت تمایل، می توانید کوکوها را تا ۲۴ ساعت در فریزر نگه دارید. فقط کافی است پس از آماده شدن و سرد شدن کوکوها، روی آنها را بپوشانید و درون فریزر بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.