مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم سیب زمینی، مکعبی شده
۲۲۵ گرم مرغ چرخ کرده
یک عدد موز بزرگ
۲ قاشق غذاخوری آرد
یک قاشق چایخوری آب لیمو
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری مریم گلی تازه، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۱۵۰ میلی لیتر خامه ساده
۱۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ
نمک و فلفل
برگ مریم گلی تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.سیب زمینی را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید. سپس آن را آبکش کرده و پوره کنید تا نرم شود. پوره را با مرغ مخلوط نمایید.
2.موز را بکوبید و به همراه آرد، آب لیمو، پیاز و نیمی از مریم گلی خرد شده به سیب زمینی اضافه کنید. نمک و فلفل آن را افزوده و خوب با هم مخلوط کنید.
3.مخلوط را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. به کف دست خود اندکی آرد زده و هر قسمت را به شکل کوکوهای گرد درآورید.
4.کره و روغن را داخل یک ماهیتابه حرارت داده، کوکوهای گرد را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه پخته و یکبار زیر و رو کنید. آنها را از ماهیتابه خار ج کرده و گرم نگه دارید.
5.خامه و عصاره مرغ را به همراه باقیمانده مریم گلی به ماهیتابه افزوده، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت کم بپزید.
6.کوکوهای سیب زمینی را داخل ظروف پذیرایی چیده، با برگ تازه مریم گلی تزیین نموده و به همراه خامه و سس مریم گلی سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کوکوی سیب زمینی و مرغ

پس از افزودن خامه به سس، آن را نجوشانید زیرا باعث بریدن خامه خواهد شد. سس و خامه را به آرامی و با حرارت خیلی کم بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.