توصیه سرآشپز کوکوی سیب زمینی و مرغ
پس از افزودن خامه به سس، آن را نجوشانید زیرا باعث بریدن خامه خواهد شد. سس و خامه را به آرامی و با حرارت خیلی کم بپزید.
۴۵۰ گرم سیب زمینی، مکعبی شده | |
۲۲۵ گرم مرغ چرخ کرده | |
یک عدد موز بزرگ | |
۲ قاشق غذاخوری آرد | |
یک قاشق چایخوری آب لیمو | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری مریم گلی تازه، خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه ساده | |
۱۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ | |
نمک و فلفل | |
برگ مریم گلی تازه برای تزیین |
1. | سیب زمینی را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید. سپس آن را آبکش کرده و پوره کنید تا نرم شود. پوره را با مرغ مخلوط نمایید. |
2. | موز را بکوبید و به همراه آرد، آب لیمو، پیاز و نیمی از مریم گلی خرد شده به سیب زمینی اضافه کنید. نمک و فلفل آن را افزوده و خوب با هم مخلوط کنید. |
3. | مخلوط را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. به کف دست خود اندکی آرد زده و هر قسمت را به شکل کوکوهای گرد درآورید. |
4. | کره و روغن را داخل یک ماهیتابه حرارت داده، کوکوهای گرد را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه پخته و یکبار زیر و رو کنید. آنها را از ماهیتابه خار ج کرده و گرم نگه دارید. |
5. | خامه و عصاره مرغ را به همراه باقیمانده مریم گلی به ماهیتابه افزوده، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت کم بپزید. |
6. | کوکوهای سیب زمینی را داخل ظروف پذیرایی چیده، با برگ تازه مریم گلی تزیین نموده و به همراه خامه و سس مریم گلی سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کوکوی سیب زمینی و مرغ
پس از افزودن خامه به سس، آن را نجوشانید زیرا باعث بریدن خامه خواهد شد. سس و خامه را به آرامی و با حرارت خیلی کم بپزید.
دیدگاهتان را بنویسید