مواد لازم و ترکیبات

۶۰ گرم آرد گندم کامل و ساده
½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
½ قاشق چایخوری زیره
¼ قاشق چایخوری پودر فلفل
½ قاشق چایخوری زردچوبه
¼ قاشق چایخوری نمک
یک عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شیر
۳۵۰ گرم سیب زمینی، پوست کنده
۱ تا ۲ حبه سیر، له شده
۴ عدد پیازچه، خرد شده
۶۰ گرم دانه ذرت
روغن نباتی برای سرخ کردن
مواد لازم برای تهیه چاشنی پیاز و گوجه فرنگی :
یک عدد پیاز، پوست کنده
۲۲۵ گرم گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری نعناع خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
نصف قاشق غذاخوری زیره سیاه تفت داده شده
¼ قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل قرمز

طرز تهیه

1.ابتدا چاشنی را آماده کنید.پیاز و گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید و همراه بقیه مواد اولیه چاشنی، داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حداقل ۱۵دقیقه مخلوط را کنار بگذارید تا مزه ی مواد خوب به خورد هم برود.
2.آرد را داخل کاسه ای ریخته و ادویه و نمک را به آن اضافه کنید.وسط آنها را گود کنید و تخم مرغ و شیر را به مواد خشک بیافزایید و خوب به هم بزنید تا تقریباً شکل خمیر غلیظی به خود بگیرند.
3.سیب زمینی ها را درشت رنده کنید، سپس آنها را داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد بشویید و بچلانید تا آبشان برود وخشک شوند. سپس سیب زمینی ها را همراه سیر، پیازچه و ذرت به خمیر اضافه کنید.
4.روغن نباتی را به عمق نیم سانتیمتر داخل یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. با یک قاشق از مایه خمیری داخل ماهیتابه بریزید و هر قاشق مایه را با فشار پشت قاشق به شکل یک کوکوی نازک در آورید. کوکوها را روی حرارت ملایم سرخ کرده و به دفعات پشت و رو کنید. زمان سرخ شدن کوکوها در حدود ۲ تا ۳ دقیقه است تاخوب پخته و طلایی شوند.
5.پس از سرخ شدن، کوکوها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بچینید تا روغن آنها جذب کاغذ شود، تا زمان آماده شدن، همه کوکوها را گرم نگه دارید و آنها را با چاشنی، سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.