کوکوی سیب زمینی با مخلفات

| ۶۰ گرم آرد گندم کامل و ساده | |
| ½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| ½ قاشق چایخوری زیره | |
| ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل | |
| ½ قاشق چایخوری زردچوبه | |
| ¼ قاشق چایخوری نمک | |
| یک عدد تخم مرغ | |
| ۳ قاشق غذاخوری شیر | |
| ۳۵۰ گرم سیب زمینی، پوست کنده | |
| ۱ تا ۲ حبه سیر، له شده | |
| ۴ عدد پیازچه، خرد شده | |
| ۶۰ گرم دانه ذرت | |
| روغن نباتی برای سرخ کردن | |
| مواد لازم برای تهیه چاشنی پیاز و گوجه فرنگی : | |
| یک عدد پیاز، پوست کنده | |
| ۲۲۵ گرم گوجه فرنگی | |
| ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری نعناع خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| نصف قاشق غذاخوری زیره سیاه تفت داده شده | |
| ¼ قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل قرمز |
| 1. | ابتدا چاشنی را آماده کنید.پیاز و گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید و همراه بقیه مواد اولیه چاشنی، داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حداقل ۱۵دقیقه مخلوط را کنار بگذارید تا مزه ی مواد خوب به خورد هم برود. |
| 2. | آرد را داخل کاسه ای ریخته و ادویه و نمک را به آن اضافه کنید.وسط آنها را گود کنید و تخم مرغ و شیر را به مواد خشک بیافزایید و خوب به هم بزنید تا تقریباً شکل خمیر غلیظی به خود بگیرند. |
| 3. | سیب زمینی ها را درشت رنده کنید، سپس آنها را داخل آبکش بریزید و زیر آب سرد بشویید و بچلانید تا آبشان برود وخشک شوند. سپس سیب زمینی ها را همراه سیر، پیازچه و ذرت به خمیر اضافه کنید. |
| 4. | روغن نباتی را به عمق نیم سانتیمتر داخل یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. با یک قاشق از مایه خمیری داخل ماهیتابه بریزید و هر قاشق مایه را با فشار پشت قاشق به شکل یک کوکوی نازک در آورید. کوکوها را روی حرارت ملایم سرخ کرده و به دفعات پشت و رو کنید. زمان سرخ شدن کوکوها در حدود ۲ تا ۳ دقیقه است تاخوب پخته و طلایی شوند. |
| 5. | پس از سرخ شدن، کوکوها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بچینید تا روغن آنها جذب کاغذ شود، تا زمان آماده شدن، همه کوکوها را گرم نگه دارید و آنها را با چاشنی، سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید