کوکوی تایلندی خرچنگ و سیب زمینی

۴۵۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده | |
۱۷۵ گرم گوشت سفید خرچنگ، در صورت استفاده از کنسرو، آبکش شود | |
۴ عدد پیازچه، خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سویا سس رقیق | |
نصف قاشق چایخوری روغن کنجد | |
یک قاشق چایخوری برگ لیموی خرد شده | |
نمک و فلفل | |
یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش | |
۳ قاشق غذاخوری آرد ساده (معمولی) | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۴قاشق غذاخوری خیار،ریز خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری عسل شفاف و بدون موم | |
یک قاشق غذاخوری سرکه با طعم سیر | |
نصف قاشق چایخوری سویا سس | |
یک عدد فلفل قرمز تند، خرد شده | |
مواد لازم برای تزیین : | |
یک عدد فلفل قرمز تند،حلقه شده | |
خیار ورقه شده |
1. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغزپخت شوند. سپس آنها را آبکش کنید و بکوبید یا پوره کنید. |
2. | گوشت خرچنگ را اضافه کنید و پیازچه، سویا سس، روغن کنجد، آب لیمو، آرد و نمک و فلفل را به آن بیافزایید. |
3. | دست های خود را به آرد آغشته کنید و مخلوط سیب زمینی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم نمایید. سپس آنها را به شکل گلوله در آورده و روی میز بچینید و سطح آنها را صاف کنید. |
4. | روغن را داخل یک ماهیتابه گرم کرده و کوکوهای آماده شده را در آن سرخ کنید. هر ۴عدد از آنها را در یک مرحله،سرخ کنید و هر طرف کوکوها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه حرارت دهید تا طلایی شوند. کوکوها را تا زمانی که همه آنها آماده شوند، گرم نگه دارید. |
5. | درهمین فاصله، سس رادرست کنید. در یک کاسه مخصوص سرو، سویا سس، خیار، عسل، سرکه و فلفل قرمز خرد شده را باهم مخلوط کنید. |
6. | کوکوها را در ظرف بچینید، روی آن را با فلفل و خیار تزیین کرده و با سس مخصوص سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید