مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
۱۷۵ گرم گوشت سفید خرچنگ، در صورت استفاده از کنسرو، آبکش شود
۴ عدد پیازچه، خرد شده
یک قاشق چایخوری سویا سس رقیق
نصف قاشق چایخوری روغن کنجد
یک قاشق چایخوری برگ لیموی خرد شده
نمک و فلفل
یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش
۳ قاشق غذاخوری آرد ساده (معمولی)
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
مواد لازم برای تهیه سس :
۴قاشق غذاخوری خیار،ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری عسل شفاف و بدون موم
یک قاشق غذاخوری سرکه با طعم سیر
نصف قاشق چایخوری سویا سس
یک عدد فلفل قرمز تند، خرد شده
مواد لازم برای تزیین :
یک عدد فلفل قرمز تند،حلقه شده
خیار ورقه شده

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به مدت ۱۰دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا مغزپخت شوند. سپس آنها را آبکش کنید و بکوبید یا پوره کنید.
2.گوشت خرچنگ را اضافه کنید و پیازچه، سویا سس، روغن کنجد، آب لیمو، آرد و نمک و فلفل را به آن بیافزایید.
3.دست های خود را به آرد آغشته کنید و مخلوط سیب زمینی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم نمایید. سپس آنها را به شکل گلوله در آورده و روی میز بچینید و سطح آنها را صاف کنید.
4.روغن را داخل یک ماهیتابه گرم کرده و کوکوهای آماده شده را در آن سرخ کنید. هر ۴عدد از آنها را در یک مرحله،سرخ کنید و هر طرف کوکوها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه حرارت دهید تا طلایی شوند. کوکوها را تا زمانی که همه آنها آماده شوند، گرم نگه دارید.
5.درهمین فاصله، سس رادرست کنید. در یک کاسه مخصوص سرو، سویا سس، خیار، عسل، سرکه و فلفل قرمز خرد شده را باهم مخلوط کنید.
6.کوکوها را در ظرف بچینید، روی آن را با فلفل و خیار تزیین کرده و با سس مخصوص سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.