توصیه سر آشپز در تهیه کوکو سیب زمینی
برای وا نرفتن کوکو میتوان به آن یک قاشق آرد نخودچی اضافه کرد. برای مغزپخت شدن باید با حرارت ملایم آن را سرخ کرد.
اگر می خواهید این غذا را در فر بپزید یک قالب مناسب را با روغن کمی چرب کنید سپس مایه کوکو را داخل قالب بریزید. روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس قالب را داخل طبقه وسط فر قرار دهید. برای پخت کوکو سیب زمینی بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.
دیدگاهتان را بنویسید