مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم مرغ، بدون پوست و استخوان
¼ قاشق چایخوری نمک
⅓ یک سفیده تخم مرغ
یک قاشق چایخوری خمیر آرد ذرت
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیازچه، به قطعات کوتاه خرد شده
یک سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، ورقه شده
۴ تا ۵ عدد فلفل چیلی قرمز خشک، دانه گرفته، خیس داده و رشته شده
۲ قاشق غذاخوری سس لوبیا زرد
۱۲۵ گرم بادام هندی تفت داده
چند قطره روغن کنجد
برنج پخته برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.مرغ را به اندازه حبه ای خرد کنید. آنها را داخل یک کاسه کوچک قرار داده و مقداری نمک، سفیده تخم مرغ و خمیر آرد ذرت را با آن مخلوط کنید.
2.فلفل دلمه ای را به شکل مثلث یا مربع، به اندازه مرغ ها خرد کنید.
3.روغن را داخل ماهیتابه حرارت داده، مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید. مرغ را با یک قاشق سوراخ دار خارج کرده و گرم نگه دارید.
4.پیازچه، زنجبیل، چیلی و فلفل دلمه ای را به ماهیتابه بیافزایید. به مدت یک دقیقه تفت داده، سپس مرغ را به همراه سس لوبیا زرد به آن اضافه کنید. آنها را خوب با هم مخلوط کرده و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. در آخر بادام هندی و روغن کنجد را نیز با آنها ترکیب کنید. این غذا را گرم و به همراه برنج سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کونگ پوی مرغ

هر نوع مغزی را در این غذا می توان به کار برد تا بافت جویدنی و ترد غذا را ایجاد نماید، ولی در اصل، بادام هندی نقش به سزایی را در اصلیت این غذا ایفا می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.