کوفته گوشت آهو

| ۴۵۰ گرم گوشت آهو کم چرب، چرخ شده | |
| یک عدد تره فرنگی کوچک، ریز خرد شده | |
| یک عدد هویج متوسط، ریز خرد شده | |
| نصف قاشق چایخوری جوزهندی، آسیاب شده | |
| یک عدد سفیده تخم مرغ، کمی زده شده | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| یک عدد پرتقال تزیینی | |
| یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
| ۱۵۰میلی لیتر آب | |
| ۴ قاشق غذاخوری آب سیب | |
| یک قاشق چایخوری آرد ذرت | |
| مواد لازم برای سرو : | |
| پاستا یا رشته فرنگی (ورمیشل) تازه پخته شده | |
| سبزیجات تازه پخته شده |
| 1. | گوشت را به همراه تره فرنگی، هویج، نمک و فلفل و جوزهندی در کاسه ای ریخته و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سفیده تخم مرغ را نیز به مواد اضافه کرده و آنها را با دست ورز دهید تا مخلوط سفت شود. |
| 2. | مایه گوشت و سبزیجات آماده شده را به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و به کمک دست هر قسمت را به شکل یک توپ گرد کوچک در آورید. |
| 3. | قابلمه بزرگی حاوی آب را به جوش آورده و کوفته ها را روی یک ورق کاغذ روغنی داخل یک آبکش بچینید و روی قابلمه در حال جوش بگذارید تا بدین ترتیب مواد بخارپز شوند. درب ظرف راببندید و به مدت ۱۰ دقیقه مواد را بخارپز کنید. |
| 4. | پرتقال ها را خوب شسته، به ورقه های نازک برش دهید و به همراه شکر و آب داخل قابلمه ای ریخته و ۲ تا ۳ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند. |
| 5. | آب سیب و آرد ذرت را باهم ترکیب کرده و به قابلمه اضافه کنید، مواد را روی حرارت، مرتب هم بزنید تا سس غلظت پیدا کند. سپس چاشنی نمک و فلفل را برای طعم بهتر به غذا اضافه کنید. |
| 6. | کوفته ها را داخل یک آبکش ریخته تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و روی آنها، سس پرتقال بریزید و با پاستا و سبزیجات پخته سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید