مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم گوشت آهو کم چرب، چرخ شده
یک عدد تره فرنگی کوچک، ریز خرد شده
یک عدد هویج متوسط، ریز خرد شده
نصف قاشق چایخوری جوزهندی، آسیاب شده
یک عدد سفیده تخم مرغ، کمی زده شده
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سس :
یک عدد پرتقال تزیینی
یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۱۵۰میلی لیتر آب
۴ قاشق غذاخوری آب سیب
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
مواد لازم برای سرو :
پاستا یا رشته فرنگی (ورمیشل) تازه پخته شده
سبزیجات تازه پخته شده

راهنمای پخت

1.گوشت را به همراه تره فرنگی، هویج، نمک و فلفل و جوزهندی در کاسه ای ریخته و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سفیده تخم مرغ را نیز به مواد اضافه کرده و آنها را با دست ورز دهید تا مخلوط سفت شود.
2.مایه گوشت و سبزیجات آماده شده را به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و به کمک دست هر قسمت را به شکل یک توپ گرد کوچک در آورید.
3.قابلمه بزرگی حاوی آب را به جوش آورده و کوفته ها را روی یک ورق کاغذ روغنی داخل یک آبکش بچینید و روی قابلمه در حال جوش بگذارید تا بدین ترتیب مواد بخارپز شوند. درب ظرف راببندید و به مدت ۱۰ دقیقه مواد را بخارپز کنید.
4.پرتقال ها را خوب شسته، به ورقه های نازک برش دهید و به همراه شکر و آب داخل قابلمه ای ریخته و ۲ تا ۳ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند.
5.آب سیب و آرد ذرت را باهم ترکیب کرده و به قابلمه اضافه کنید، مواد را روی حرارت، مرتب هم بزنید تا سس غلظت پیدا کند. سپس چاشنی نمک و فلفل را برای طعم بهتر به غذا اضافه کنید.
6.کوفته ها را داخل یک آبکش ریخته تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و روی آنها، سس پرتقال بریزید و با پاستا و سبزیجات پخته سرو نمایید.

کوفته گوشت آهو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.