توصیه سر آشپز کوفته مرغ تند
در صورتیکه دسترسی به گوجه فرنگی کنسروی با طعم فلفل چیلی برایتان مشکل است، می توانید چند قاشق چایخوری فلفل چیلی به کنسرو گوجه فرنگی بیافزایید.
۴۵۰ گرم مرغ چرخ کرده | |
۲ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده | |
۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
یک قاشق چایخوری دانه زیره سبز | |
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
۲۵ گرم خرده نان سبوس دار | |
یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی خرد شده با طعم فلفل چیلی | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
۲۰۰ گرم کنسرو شاه بلوط آبی، آبکش شده | |
۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه ی خرد شده |
1. | مرغ چرخ کرده را در کاسه بزرگی بریزید. پیاز شالوت، سیر، دانه زیره، پودر فلفل، خرده نان و تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. |
2. | مخلوط را بین کف دو دست، به صورت گلوله های کوچک شکل دهید. |
3. | روغن را در ماهیتابه وُک از قبل گرم شده، حرارت دهید. کوفته های مرغ را داخل آن ریخته، روی حرارت زیاد به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا همه طرف آنها طلایی و برشته شود. این کار را در چند مرحله انجام دهید تا همه کوفته ها سرخ شوند. سپس آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. |
4. | گوجه فرنگی، سویا سس و شاه بلوط را به ماهیتابه اضافه کرده و به جوش آورید. کوفته ها را به ماهیتابه برگردانید، حرارت را کم کنید و بگذارید کوفته ها به مدت ۱۵ دقیقه آهسته بجوشند. |
5. | غذا را با گشنیز خرد شده تزیین کرده و داغ سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز کوفته مرغ تند
در صورتیکه دسترسی به گوجه فرنگی کنسروی با طعم فلفل چیلی برایتان مشکل است، می توانید چند قاشق چایخوری فلفل چیلی به کنسرو گوجه فرنگی بیافزایید.
دیدگاهتان را بنویسید