مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم مرغ، چرخ کرده
۴عدد پیازچه، پاک کرده و ریز خرد شده بعلاوه مقداری برای تزیین
یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، دانه گرفته و ریز خرد شده
۲.۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده
۱۰۰ گرم ذرت کنسروی(بدون شکر و نمک)، آبکش شده
نمک و فلفل سفید
برنج معطر تایلندی پخته برای سرو
مواد لازم برای تهیه سس :
۱۵۰ میلی لیتر عصاره تازه مرغ
۱۰۰ گرم آناناس مکعبی خرد شده در آب آناناس طبیعی، آبکش شده و ۴ قاشق از آب آن کنار گذاشته شود
یک عدد هویج، باریک خلال شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، دانه گرفته و نگینی خرد شده بعلاوه مقداری برای تزیین
یک عدد فلفل دلمه ای سبز کوچک، دانه گرفته و نگینی خرد شده
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
۲ قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
خمیر ذرت شامل ۲ قاشق چایخوری آرد ذرت مخلوط شده با ۴ قاشق چایخوری آب

طرز تهیه

1.برای تهیه کوفته، گوشت مرغ را به همراه پیازچه، فلفل چیلی، زنجبیل، ذرت و نمک و فلفل داخل یک کاسه بریزید.
2.مخلوط را به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل گلوله درآورید. یک قابلمه آب را به جوش آورید. کوفته ها را داخل یک سبد بخارپز که کف آن کاغذ روغنی قرار داده اید بچینید و روی آب در حال جوش بگذارید، درب قابلمه را ببندید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه آهسته بجوشانید.
3.برای تهیه سس، عصاره مرغ و آب آناناس را داخل یک قابلمه ریخته و به جوش آورید. هویج و فلفل ها را اضافه کرده، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه آهسته بجوشند. باقیمانده مواد اولیه را افزوده، هم بزنید تا غلیظ شود. چاشنی آن را اندازه کرده و کنار بگذارید.
4.کوفته ها را از سبد خارج کرده و به بشقاب پذیرایی منتقل کنید. با پیاز کوهی تزیین و به همراه برنج پخته و سس(در صورت لزوم دوباره گرم کنید) سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.