
| ۴۵۰ گرم مرغ، چرخ کرده | |
| ۴عدد پیازچه، پاک کرده و ریز خرد شده بعلاوه مقداری برای تزیین | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
| ۲.۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| ۱۰۰ گرم ذرت کنسروی(بدون شکر و نمک)، آبکش شده | |
| نمک و فلفل سفید | |
| برنج معطر تایلندی پخته برای سرو | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۱۵۰ میلی لیتر عصاره تازه مرغ | |
| ۱۰۰ گرم آناناس مکعبی خرد شده در آب آناناس طبیعی، آبکش شده و ۴ قاشق از آب آن کنار گذاشته شود | |
| یک عدد هویج، باریک خلال شده | |
| یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کوچک، دانه گرفته و نگینی خرد شده بعلاوه مقداری برای تزیین | |
| یک عدد فلفل دلمه ای سبز کوچک، دانه گرفته و نگینی خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
| ۲ قاشق غذاخوری سرکه | |
| یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
| یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| خمیر ذرت شامل ۲ قاشق چایخوری آرد ذرت مخلوط شده با ۴ قاشق چایخوری آب |
| 1. | برای تهیه کوفته، گوشت مرغ را به همراه پیازچه، فلفل چیلی، زنجبیل، ذرت و نمک و فلفل داخل یک کاسه بریزید. |
| 2. | مخلوط را به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل گلوله درآورید. یک قابلمه آب را به جوش آورید. کوفته ها را داخل یک سبد بخارپز که کف آن کاغذ روغنی قرار داده اید بچینید و روی آب در حال جوش بگذارید، درب قابلمه را ببندید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه آهسته بجوشانید. |
| 3. | برای تهیه سس، عصاره مرغ و آب آناناس را داخل یک قابلمه ریخته و به جوش آورید. هویج و فلفل ها را اضافه کرده، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه آهسته بجوشند. باقیمانده مواد اولیه را افزوده، هم بزنید تا غلیظ شود. چاشنی آن را اندازه کرده و کنار بگذارید. |
| 4. | کوفته ها را از سبد خارج کرده و به بشقاب پذیرایی منتقل کنید. با پیاز کوهی تزیین و به همراه برنج پخته و سس(در صورت لزوم دوباره گرم کنید) سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید