
| یک پیاز کوچک | |
| ۴۵۰ گرم گوشت بره کوبیده | |
| دو قاشق غذاخوری خمیر کاری | |
| دو قاشق غذاخوری ماست | |
| روغن ، برای چرب کردن | |
| گل گشنیز تازه ، برای تزئین | |
| سامبال گوجه(sambal) | |
| ۳عدد گوجه بدون دانه و بریده شده کوچک | |
| کمی گشنیز سائیده | |
| کمی زیره سائیده | |
| دو قاشق چایخوری گشنیز خرد شده تازه | |
| نمک و فلفل | |
| برای سرو | |
| نان | |
| ترشی میوه جات |
| 1. | پیاز را در یک غذاساز قرار داده و کاملا خرد کنید . گوشت بره را اضافه و ترکیب را بیشتر خرد کنید . این باعث میشود گوشت در موقع پختن ، وا نرود اگر غذاساز ندارید ، قبل از ترکیب پیاز و گوشت ، پیاز را کاملا خرد کنید. |
| 2. | ۲خمیر کاری و ماست را اضافه و کاملا مخلوط کرده، سپس مخلوط را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید . |
| 3. | هر قسمت را مانند سوسیس کرده و در یک سیخ فرو کنید . در عین حال مخلوط را فشار دهید تا سفت شده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود . |
| 4. | برای تهیه سامبال گوجه ، ادویه ها ، گوجه ،گشنیز خردشده ،و نمک و فلفل را در یک کاسه با هم ترکیب کنید . برای مخلوط شدن مزه ها ، به مدت حداقل ۳۰ دقیقه آنراکناری بگذارید . |
| 5. | کباب ها را روی کباب پزی که میله های آن روغنی باشد ، روی زغال داغ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کباب کنید و دائما آنرا بچرخانید . اگر لازم است با کمی روغن آنرا آغشته کنید. |
| 6. | آنرا به بشقاب سرو متنقل و با گشنیز تازه تزئین کنید.سپس همراه نان ،چاتنی و سامبال گوجه سرو کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید