مواد لازم و ترکیبات

یک پیاز کوچک
۴۵۰ گرم گوشت بره کوبیده
دو قاشق غذاخوری خمیر کاری
دو قاشق غذاخوری ماست
روغن ، برای چرب کردن
گل گشنیز تازه ، برای تزئین
سامبال گوجه(sambal)
۳عدد گوجه بدون دانه و بریده شده کوچک
کمی گشنیز سائیده
کمی زیره سائیده
دو قاشق چایخوری گشنیز خرد شده تازه
نمک و فلفل
برای سرو
نان
ترشی میوه جات

راهنمای دستور پخت

1.پیاز را در یک غذاساز قرار داده و کاملا خرد کنید . گوشت بره را اضافه و ترکیب را بیشتر خرد کنید . این باعث میشود گوشت در موقع پختن ، وا نرود اگر غذاساز ندارید ، قبل از ترکیب پیاز و گوشت ، پیاز را کاملا خرد کنید.
2.۲خمیر کاری و ماست را اضافه و کاملا مخلوط کرده، سپس مخلوط را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید .
3. هر قسمت را مانند سوسیس کرده و در یک سیخ فرو کنید . در عین حال مخلوط را فشار دهید تا سفت شده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود .
4.برای تهیه سامبال گوجه ، ادویه ها ، گوجه ،گشنیز خردشده ،و نمک و فلفل را در یک کاسه با هم ترکیب کنید . برای مخلوط شدن مزه ها ، به مدت حداقل ۳۰ دقیقه آنراکناری بگذارید .
5.کباب ها را روی کباب پزی که میله های آن روغنی باشد ، روی زغال داغ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کباب کنید و دائما آنرا بچرخانید . اگر لازم است با کمی روغن آنرا آغشته کنید.
6.آنرا به بشقاب سرو متنقل و با گشنیز تازه تزئین کنید.سپس همراه نان ،چاتنی و سامبال گوجه سرو کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.