مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۵۰۰ گرم فیله بدون چربی بره، نازک حلقه شده
۲ عدد پیاز، حلقه شده
یک عدد چوب دارچین
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
یک قاشق چایخوری فلفل پاپریکا
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
۶۰۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه عصاره مرغ گرم
۳ عدد هویج، نازک ورقه شده
۲ عدد شلغم، نصف و ورقه شده
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی، خرد شده
۲۵ گرم کشمش
۴۲۵ گرم کنسرو نخود، شسته و آبکش شده
۳ عدد کدو سبز، حلقه شده
۱۲۵ گرم خرمای تازه، نصف شده و هسته گرفته یا برگه زردآلو
۳۰۰ گرم کوسکوس (نوعی گندم کوبیده خاص)
۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه آب جوش
نمک به میزان لازم

طرز تهیه

1.گوشت ها را داخل روغن بریزید وبه مدت ۳ دقیقه حرارت دهید و سریع هم بزنید تا کاملاً سرخ شوند. با یک کفگیرسوراخ دار آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
2.پیاز را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شود. سیر و ادویه ها را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۱ دقیقه بپزید.
3.عصاره مرغ، هویج، شلغم، گوجه فرنگی، کشمش، نخود آبکش شده، گوشت و نمک را بیافزایید. درب ظرف را ببندید و آن را به مدت ۱۲ دقیقه با حرارت کم بجوشانید.
4.کدو و خرما را اضافه کنید. درب قابلمه را مجدداً ببندید و به مدت ۸ دقیقه بپزید.
5.در همین فاصله، کیوس کیوس را با یک قاشق چایخوری نمک داخل کاسه ای مخلوط کنید و روی آن آب جوش بریزید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه خوب خیس بخورند، سپس آن را با چنگال هم بزنید.
6.هنگام سرو غذا، کوسکوس را داخل یک دیس گرم بکشید و وسط آن را گود کنید. گوشت و سبزیجات را داخل این گودی قرار دهید و یک مقدار از سس و آب خوراک را روی غذا بریزید. بقیه سس را جداگانه سرو نمایید.

کوسکوس بره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.