کوسکوس بره

| ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۵۰۰ گرم فیله بدون چربی بره، نازک حلقه شده | |
| ۲ عدد پیاز، حلقه شده | |
| یک عدد چوب دارچین | |
| یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
| یک قاشق چایخوری فلفل پاپریکا | |
| ½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
| ۶۰۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه عصاره مرغ گرم | |
| ۳ عدد هویج، نازک ورقه شده | |
| ۲ عدد شلغم، نصف و ورقه شده | |
| ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی، خرد شده | |
| ۲۵ گرم کشمش | |
| ۴۲۵ گرم کنسرو نخود، شسته و آبکش شده | |
| ۳ عدد کدو سبز، حلقه شده | |
| ۱۲۵ گرم خرمای تازه، نصف شده و هسته گرفته یا برگه زردآلو | |
| ۳۰۰ گرم کوسکوس (نوعی گندم کوبیده خاص) | |
| ۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه آب جوش | |
| نمک به میزان لازم |
| 1. | گوشت ها را داخل روغن بریزید وبه مدت ۳ دقیقه حرارت دهید و سریع هم بزنید تا کاملاً سرخ شوند. با یک کفگیرسوراخ دار آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. |
| 2. | پیاز را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا نرم شود. سیر و ادویه ها را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت ۱ دقیقه بپزید. |
| 3. | عصاره مرغ، هویج، شلغم، گوجه فرنگی، کشمش، نخود آبکش شده، گوشت و نمک را بیافزایید. درب ظرف را ببندید و آن را به مدت ۱۲ دقیقه با حرارت کم بجوشانید. |
| 4. | کدو و خرما را اضافه کنید. درب قابلمه را مجدداً ببندید و به مدت ۸ دقیقه بپزید. |
| 5. | در همین فاصله، کیوس کیوس را با یک قاشق چایخوری نمک داخل کاسه ای مخلوط کنید و روی آن آب جوش بریزید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه خوب خیس بخورند، سپس آن را با چنگال هم بزنید. |
| 6. | هنگام سرو غذا، کوسکوس را داخل یک دیس گرم بکشید و وسط آن را گود کنید. گوشت و سبزیجات را داخل این گودی قرار دهید و یک مقدار از سس و آب خوراک را روی غذا بریزید. بقیه سس را جداگانه سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید