مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، رنده شده
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک حبه سیر، له شده
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
۳۵۰ گرم کورن یا کنجاله سویا (پروتئین گیاهی)
۲۲۵ گرم هویج، حلقه شده
۱۰۰ گرم لوبیا سبز ، خرد شده
۴ شاخه کرفس، حلقه شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خلال شده
برنج پخته برای سرو

طرز تهیه

1.زنجبیل، پودر زنجبیل، رب گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری از روغن آفتابگردان، سیر، سویا سس و کورن (تکه های سویا) را در یک کاسه بزرگ ریخته و کاملاً مخلوط کنید و هم بزنید. مراقب باشید کورن خرد نشود. درب ظرف را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه کناربگذارید تا مواد خوب به خورد هم بروند.
2.مابقی روغن آفتابگردان را در یک وُک بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید.
3.مخلوط کورن را داخل وُک ریخته و مدت ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید.
4.هویج، لوبیا سبز، کرفس و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید.
5.خوراک آماده را به ظرف گرمی منتقل کرده و بلافاصله همراه با برنج پخته سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کورن سبزیجات

زنجبیل را می توان هفته ها در جای خنک و خشک نگهداری کرد. همچنین می توان آن را منجمد کرد و در صورت نیاز، مقداری از کنارش برید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.