توصیه سرآشپز کورن سبزیجات
زنجبیل را می توان هفته ها در جای خنک و خشک نگهداری کرد. همچنین می توان آن را منجمد کرد و در صورت نیاز، مقداری از کنارش برید.
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، رنده شده | |
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
یک حبه سیر، له شده | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
۳۵۰ گرم کورن یا کنجاله سویا (پروتئین گیاهی) | |
۲۲۵ گرم هویج، حلقه شده | |
۱۰۰ گرم لوبیا سبز ، خرد شده | |
۴ شاخه کرفس، حلقه شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خلال شده | |
برنج پخته برای سرو |
1. | زنجبیل، پودر زنجبیل، رب گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری از روغن آفتابگردان، سیر، سویا سس و کورن (تکه های سویا) را در یک کاسه بزرگ ریخته و کاملاً مخلوط کنید و هم بزنید. مراقب باشید کورن خرد نشود. درب ظرف را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه کناربگذارید تا مواد خوب به خورد هم بروند. |
2. | مابقی روغن آفتابگردان را در یک وُک بزرگ از قبل گرم شده، حرارت دهید. |
3. | مخلوط کورن را داخل وُک ریخته و مدت ۲ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید. |
4. | هویج، لوبیا سبز، کرفس و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. |
5. | خوراک آماده را به ظرف گرمی منتقل کرده و بلافاصله همراه با برنج پخته سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کورن سبزیجات
زنجبیل را می توان هفته ها در جای خنک و خشک نگهداری کرد. همچنین می توان آن را منجمد کرد و در صورت نیاز، مقداری از کنارش برید.
دیدگاهتان را بنویسید