توصیه سر آشپز کلم چینی با لیمو
اگر کلم برگ در دسترس نداشتید، می توانید از کلم پیچ استفاده کنید و زمان طبخ را یک دقیقه افزایش دهید تا برگ های آن نرم شوند.
۵۰۰ گرم کلم چینی (کلم برگ) | |
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
یک سانتیمتر ریشه زنجبیل، رنده شده | |
یک قاشق چایخوری شکر | |
۱۲۵ میلی لیتر آب یا عصاره سبزیجات | |
یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو | |
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو |
1. | برگ های کلم را جدا کرده، بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کامل خشک نمایید. |
2. | برگ های کلم را به تکه های ۵ سانتیمتری خرد کنید. |
3. | روغن را در ماهیتابه وُک حرارت دهید و ریشه زنجبیل را به همراه کلم برگ به آن افزوده، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در روغن تفت دهید تا برگ ها کمی پژمرده و نرم شوند. |
4. | نمک و شکر را اضافه کرده،خوب مخلوط کنید تا برگ کلم کمی نرمتر شود. آنها رابا کفگیر از ماهیتابه بیرون آورده و کنار بگذارید. |
5. | آب یا عصاره سبزیجات را به همراه پوست رنده شده لیمو درون وُک بریزید و حرارت دهید تا به جوش آید. |
6. | در همین فاصله، آرد ذرت و آب لیمو را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم درآیند، سپس آن را داخل وُک بریزید. مرتب هم بزنید تا مواد حدود یک دقیقه آرام بجوشند و سس صاف و یکنواختی به دست آید. |
7. | کلم برگ های پخته را به ماهیتابه برگردانید و هم بزنید تا کاملاً به سس آغشته شوند. آنها را در بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز کلم چینی با لیمو
اگر کلم برگ در دسترس نداشتید، می توانید از کلم پیچ استفاده کنید و زمان طبخ را یک دقیقه افزایش دهید تا برگ های آن نرم شوند.
دیدگاهتان را بنویسید