مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم کلم چینی (کلم برگ)
۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک قاشق چایخوری نمک
یک سانتیمتر ریشه زنجبیل، رنده شده
یک قاشق چایخوری شکر
۱۲۵ میلی لیتر آب یا عصاره سبزیجات
یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
یک قاشق غذاخوری آب لیمو

طرز تهیه

1.برگ های کلم را جدا کرده، بشویید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه کامل خشک نمایید.
2.برگ های کلم را به تکه های ۵ سانتیمتری خرد کنید.
3.روغن را در ماهیتابه وُک حرارت دهید و ریشه زنجبیل را به همراه کلم برگ به آن افزوده، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در روغن تفت دهید تا برگ ها کمی پژمرده و نرم شوند.
4.نمک و شکر را اضافه کرده،خوب مخلوط کنید تا برگ کلم کمی نرمتر شود. آنها رابا کفگیر از ماهیتابه بیرون آورده و کنار بگذارید.
5.آب یا عصاره سبزیجات را به همراه پوست رنده شده لیمو درون وُک بریزید و حرارت دهید تا به جوش آید.
6.در همین فاصله، آرد ذرت و آب لیمو را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم درآیند، سپس آن را داخل وُک بریزید. مرتب هم بزنید تا مواد حدود یک دقیقه آرام بجوشند و سس صاف و یکنواختی به دست آید.
7.کلم برگ های پخته را به ماهیتابه برگردانید و هم بزنید تا کاملاً به سس آغشته شوند. آنها را در بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز کلم چینی با لیمو

اگر کلم برگ در دسترس نداشتید، می توانید از کلم پیچ استفاده کنید و زمان طبخ را یک دقیقه افزایش دهید تا برگ های آن نرم شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.