توصیه سر آشپز کلم چینی با عسل
عسل با طعم یک نوع گل، عطر بهتری نسبت به عسلی دارد که از یک باغ گل مخلوط به دست آمده است. عسل گل اقاقیا چینی است. اما می توان از عسل شکوفه لیمو یا پرتقال و یا عسل هم شبدر استفاده کرد.
۴۵۰ گرم کلم چینی (کلم برگ) | |
یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
یک سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز تازه، حلقه شده | |
½ ۴ قاشق چایخوری سویا سس رقیق | |
یک قاشق غذاخوری عسل بدون موم | |
۱۲۵ میلی لیتر آب پرتقال | |
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
۲ قاشق چایخوری دانه کنجد | |
خلال پوست پرتقال برای تزیین |
1. | برگ های کلم را جدا کنید و با استفاده از چاقوی تیز، آنها را رشته ای ریز خرد کنید. |
2. | روغن بادام زمینی را در ماهیتابه وُک که از قبل گرم شده، حرارت دهید. سیر، زنجبیل و فلفل چیلی را به ماهیتابه افزوده و مخلوط را به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. |
3. | کلم برگ، سویا سس، عسل و آب پرتقال رادر ماهیتابه ریخته، حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه آهسته بجوشد. |
4. | روغن کنجد را به مواد اضافه کنید و دانه های کنجد را روی آن بپاشید و خوب ترکیب نمایید. |
5. | غذا را به دیس پذیرایی منتقل کرده و با خلال پوست پرتقال تزیین نموده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز کلم چینی با عسل
عسل با طعم یک نوع گل، عطر بهتری نسبت به عسلی دارد که از یک باغ گل مخلوط به دست آمده است. عسل گل اقاقیا چینی است. اما می توان از عسل شکوفه لیمو یا پرتقال و یا عسل هم شبدر استفاده کرد.
دیدگاهتان را بنویسید