مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد پیاز قرمز
۱۷۵ گرم کلم قرمز
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۲۲۵ گرم کلم چینی
۲ قاشق غذاخوری سس آلو
۱۰۰ گرم بادام هندی تفت داده شده

طرز تهیه

1.با استفاده از یک کارد تیز، پیاز را به قطعات باریک تقسیم کرده و کلم را رشته ای خرد کنید.
2.روغن بادام زمینی را داخل یک وُک یا ماهیتابه چدنی گرم شده، حرارت دهید تا کاملاً داغ شود.
3.پیاز را به وُک اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کند.
4.کلم قرمز را نیز به وُک افزوده و ۲تا ۳دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
5.کلم چینی را نیز به مواد بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا شروع به نرم شدن کنند.
6.سس آلو را بر روی سبزیجات بپاشید و هم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند و مایع شروع به قل زدن کند.
7.بادام هندی های تفت داده شده را بر روی خوراک بریزید و داخل کاسه های یکنفره پذیرایی گرم، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کلم چینی با بادام هندی

در صورت تمایل، می توانید از بادام زمینی بدون نمک نیز به جای بادام هندی استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.