توصیه سرآشپز کلم چینی با بادام هندی
در صورت تمایل، می توانید از بادام زمینی بدون نمک نیز به جای بادام هندی استفاده نمایید.

| ۲ عدد پیاز قرمز | |
| ۱۷۵ گرم کلم قرمز | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
| ۲۲۵ گرم کلم چینی | |
| ۲ قاشق غذاخوری سس آلو | |
| ۱۰۰ گرم بادام هندی تفت داده شده |
| 1. | با استفاده از یک کارد تیز، پیاز را به قطعات باریک تقسیم کرده و کلم را رشته ای خرد کنید. |
| 2. | روغن بادام زمینی را داخل یک وُک یا ماهیتابه چدنی گرم شده، حرارت دهید تا کاملاً داغ شود. |
| 3. | پیاز را به وُک اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کند. |
| 4. | کلم قرمز را نیز به وُک افزوده و ۲تا ۳دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
| 5. | کلم چینی را نیز به مواد بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه به سبک شرقی تفت دهید تا شروع به نرم شدن کنند. |
| 6. | سس آلو را بر روی سبزیجات بپاشید و هم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند و مایع شروع به قل زدن کند. |
| 7. | بادام هندی های تفت داده شده را بر روی خوراک بریزید و داخل کاسه های یکنفره پذیرایی گرم، سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کلم چینی با بادام هندی
در صورت تمایل، می توانید از بادام زمینی بدون نمک نیز به جای بادام هندی استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید