مواد لازم و ترکیبات

۷۵۰ گرم کلم بروکلی
۲ تکه باریک ریشه زنجبیل
۲ حبه سیر
یک عدد نارنج
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
½ قاشق چایخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی

طرز تهیه

1.کلم بروکلی را به گلچه های کوچک تقسیم نمایید. با یک پوست کن، پوست ساقه ها را کنده و با یک چاقوی تیز ساقه ها را نازک خلال کنید.
2.ریشه زنجبیل را خلال باریک کرده و سیر را ورقه کنید.
3.دو تکه بلندِ پوست پرتقال را به رشته های باریک بریده، در یک کاسه ریخته و داخل کاسه را از آّب سرد پر کرده و کنار بگذارید.
4.پرتقال را بچلانید و آب آن را با آرد ذرت، سویا سس رقیق، شکر و ۴ قاشق غذاخوری آب کاملاً مخلوط نمایید.
5.روغن نباتی را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ گرم کنید. ساقه های بروکلی را درون آن ریخته و به مدت ۲ دقیقه به سبک شرقی حرارت دهید.
6.زنجبیل، سیر و گلچه های کلم بروکلی را به آن اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
7.مخلوط سس پرتقال را به آن اضافه کرده، دائم هم بزنید تا کامل بپزد، غلیظ گردد و بروکلی ها کاملاً به آن آغشته شوند.
8.خلال های پوست پرتقال را آبکش کرده و دقیقاً قبل از سرو به وُک اضافه نمایید.

توصیه سرآشپز کلم بروکلی با زنجبیل و نارنج

این غذا را می توانید طبق ذائقه خود با گل کلم نیز درست کنید و یا در صورت تمایل، از مخلوط گل کلم و کلم بروکلی استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.