توصیه سرآشپز کلم بروکلی با زنجبیل و نارنج
این غذا را می توانید طبق ذائقه خود با گل کلم نیز درست کنید و یا در صورت تمایل، از مخلوط گل کلم و کلم بروکلی استفاده نمایید.
۷۵۰ گرم کلم بروکلی | |
۲ تکه باریک ریشه زنجبیل | |
۲ حبه سیر | |
یک عدد نارنج | |
۲ قاشق چایخوری آرد ذرت | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
½ قاشق چایخوری شکر | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی |
1. | کلم بروکلی را به گلچه های کوچک تقسیم نمایید. با یک پوست کن، پوست ساقه ها را کنده و با یک چاقوی تیز ساقه ها را نازک خلال کنید. |
2. | ریشه زنجبیل را خلال باریک کرده و سیر را ورقه کنید. |
3. | دو تکه بلندِ پوست پرتقال را به رشته های باریک بریده، در یک کاسه ریخته و داخل کاسه را از آّب سرد پر کرده و کنار بگذارید. |
4. | پرتقال را بچلانید و آب آن را با آرد ذرت، سویا سس رقیق، شکر و ۴ قاشق غذاخوری آب کاملاً مخلوط نمایید. |
5. | روغن نباتی را در یک وُک یا ماهیتابه بزرگ گرم کنید. ساقه های بروکلی را درون آن ریخته و به مدت ۲ دقیقه به سبک شرقی حرارت دهید. |
6. | زنجبیل، سیر و گلچه های کلم بروکلی را به آن اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه دیگر آنها را تفت دهید. |
7. | مخلوط سس پرتقال را به آن اضافه کرده، دائم هم بزنید تا کامل بپزد، غلیظ گردد و بروکلی ها کاملاً به آن آغشته شوند. |
8. | خلال های پوست پرتقال را آبکش کرده و دقیقاً قبل از سرو به وُک اضافه نمایید. |
توصیه سرآشپز کلم بروکلی با زنجبیل و نارنج
این غذا را می توانید طبق ذائقه خود با گل کلم نیز درست کنید و یا در صورت تمایل، از مخلوط گل کلم و کلم بروکلی استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید