مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم گلچه های کوچک کلم بروُکلی
۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک عدد پیاز، حلقه شده
۲ حبه سیر، باریک ورقه شده
۲۵ گرم بادام پرک
یک عدد کلم چینی (کلم برگ)، رشته ای خرد شده
۴ قاشق غذاخوری سس لوبیا سیاه

طرز تهیه

1.یک قابلمه بزرگ آب را برای پختن کلم ها به جوش آورید.
2.گلچه های کوچک کلم بروُکلی را در قابلمه بریزید و به مدت یک دقیقه بپزید. آنها را آبکش کنید.
3.در همین فاصله، روغن آفتابگردان را در ماهیتابه بزرگی، حرارت دهید.
4.حلقه های پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کنند.
5.گلچه های کلم بروُکلی آبکش شده و بادام پرک را به محتویات وُک اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت داده و هم بزنید.
6.کلم برگ رشته ای خرد شده را افزوده و ۲ دقیقه دیگر مخلوط را تفت دهید و سریع به اطراف وُک بچرخانید و هم بزنید.
7.سس لوبیا سیاه را به سبزیجات داخل وُک افزوده و ظرف را تکان دهید تا مواد هم بخورند و آب غذا شروع به قل زدن کند.
8.سبزیجات را به کاسه های گرم مخصوص سرو منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز کلم بروُکلی با سس لوبیا سیاه

در صورت تمایل، می توانید بادام هندی بدون نمک را جایگزین بادام نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.