توصیه سر آشپز کلم بروُکلی با سس لوبیا سیاه
در صورت تمایل، می توانید بادام هندی بدون نمک را جایگزین بادام نمایید.

| ۴۵۰ گرم گلچه های کوچک کلم بروُکلی | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| یک عدد پیاز، حلقه شده | |
| ۲ حبه سیر، باریک ورقه شده | |
| ۲۵ گرم بادام پرک | |
| یک عدد کلم چینی (کلم برگ)، رشته ای خرد شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری سس لوبیا سیاه |
| 1. | یک قابلمه بزرگ آب را برای پختن کلم ها به جوش آورید. |
| 2. | گلچه های کوچک کلم بروُکلی را در قابلمه بریزید و به مدت یک دقیقه بپزید. آنها را آبکش کنید. |
| 3. | در همین فاصله، روغن آفتابگردان را در ماهیتابه بزرگی، حرارت دهید. |
| 4. | حلقه های پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کنند. |
| 5. | گلچه های کلم بروُکلی آبکش شده و بادام پرک را به محتویات وُک اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت داده و هم بزنید. |
| 6. | کلم برگ رشته ای خرد شده را افزوده و ۲ دقیقه دیگر مخلوط را تفت دهید و سریع به اطراف وُک بچرخانید و هم بزنید. |
| 7. | سس لوبیا سیاه را به سبزیجات داخل وُک افزوده و ظرف را تکان دهید تا مواد هم بخورند و آب غذا شروع به قل زدن کند. |
| 8. | سبزیجات را به کاسه های گرم مخصوص سرو منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز کلم بروُکلی با سس لوبیا سیاه
در صورت تمایل، می توانید بادام هندی بدون نمک را جایگزین بادام نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید