توصیه سر آشپز کلم با زیره
کلم قرمز را نیز به همین روش می توانید بپزید. فقط به جای شیر از ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا قرمز، ۳ قاشق غذاخوری آب و یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای استفاده کنید. در صورت تمایل، کمی کمپوت سیب خرد شده نیز بیافزایید.

| ۵۰۰ گرم کلم برگ سفید | |
| یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| ۴ عدد پیازچه، باریک و مورب برش خورده | |
| ۶۰ گرم/ ۶قاشق غذاخوری کشمش | |
| ۶۰ گرم گردو، درشت خرد شده | |
| ۵ قاشق غذاخوری شیر یا عصاره سبزیجات | |
| یک قاشق غذاخوری دانه زیره سبز | |
| ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری نعناع تازه، خرد شده | |
| نمک و فلفل | |
| برگ های ریز و تازه نعناع برای تزیین |
| 1. | ساقه و برگ های رویی کلم را جدا کرده، دور بریزید و سپس برگ های آن را با دست یا با استفاده از غذاساز، بسیار باریک و رشته ای خرد کنید. |
| 2. | روغن آفتابگردان را در یک ماهیتابه وُک گرم کنید، روغن را به اطراف ظرف بچرخانید تا کاملاً داغ شود. |
| 3. | پیازچه های خرد شده را افزوده و به مدت یک دقیقه یا بیشتر تفت دهید. |
| 4. | کلم برگ رشته ای خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. مواد را مرتب هم بزنید و کلم برگ هارا از اطراف ماهیتابه به سمت وسط بچرخانید. اطمینان حاصل نمایید که کلم ها به ماهیتابه نچسبیده یا قهوه ای رنگ نشده باشند. |
| 5. | کشمش، گردو و عصاره سبزیجات یا شیر را به محتویات وُک بیافزایید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا کلم ها نرم و ترد شوند. |
| 6. | به مقدار کافی نمک و فلفل اضافه کرده، دانه های زیره و یک قاشق غذاخوری نعناع خرد شده را به کلم اضافه کنید و به مدت یک دقیقه یا بیشتر تفت دهید. |
| 7. | غذا را در ظرف مخصوص پذیرایی ریخته، باقیمانده نعناع خرد شده را روی آن بپاشید. غذا را با برگ نعناع تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز کلم با زیره
کلم قرمز را نیز به همین روش می توانید بپزید. فقط به جای شیر از ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا قرمز، ۳ قاشق غذاخوری آب و یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای استفاده کنید. در صورت تمایل، کمی کمپوت سیب خرد شده نیز بیافزایید.
دیدگاهتان را بنویسید