توصیه سر آشپز کلم با زیره
کلم قرمز را نیز به همین روش می توانید بپزید. فقط به جای شیر از ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا قرمز، ۳ قاشق غذاخوری آب و یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای استفاده کنید. در صورت تمایل، کمی کمپوت سیب خرد شده نیز بیافزایید.
۵۰۰ گرم کلم برگ سفید | |
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
۴ عدد پیازچه، باریک و مورب برش خورده | |
۶۰ گرم/ ۶قاشق غذاخوری کشمش | |
۶۰ گرم گردو، درشت خرد شده | |
۵ قاشق غذاخوری شیر یا عصاره سبزیجات | |
یک قاشق غذاخوری دانه زیره سبز | |
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری نعناع تازه، خرد شده | |
نمک و فلفل | |
برگ های ریز و تازه نعناع برای تزیین |
1. | ساقه و برگ های رویی کلم را جدا کرده، دور بریزید و سپس برگ های آن را با دست یا با استفاده از غذاساز، بسیار باریک و رشته ای خرد کنید. |
2. | روغن آفتابگردان را در یک ماهیتابه وُک گرم کنید، روغن را به اطراف ظرف بچرخانید تا کاملاً داغ شود. |
3. | پیازچه های خرد شده را افزوده و به مدت یک دقیقه یا بیشتر تفت دهید. |
4. | کلم برگ رشته ای خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. مواد را مرتب هم بزنید و کلم برگ هارا از اطراف ماهیتابه به سمت وسط بچرخانید. اطمینان حاصل نمایید که کلم ها به ماهیتابه نچسبیده یا قهوه ای رنگ نشده باشند. |
5. | کشمش، گردو و عصاره سبزیجات یا شیر را به محتویات وُک بیافزایید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا کلم ها نرم و ترد شوند. |
6. | به مقدار کافی نمک و فلفل اضافه کرده، دانه های زیره و یک قاشق غذاخوری نعناع خرد شده را به کلم اضافه کنید و به مدت یک دقیقه یا بیشتر تفت دهید. |
7. | غذا را در ظرف مخصوص پذیرایی ریخته، باقیمانده نعناع خرد شده را روی آن بپاشید. غذا را با برگ نعناع تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز کلم با زیره
کلم قرمز را نیز به همین روش می توانید بپزید. فقط به جای شیر از ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا قرمز، ۳ قاشق غذاخوری آب و یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای استفاده کنید. در صورت تمایل، کمی کمپوت سیب خرد شده نیز بیافزایید.
دیدگاهتان را بنویسید