مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم کلم برگ سفید
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۴ عدد پیازچه، باریک و مورب برش خورده
۶۰ گرم/ ۶قاشق غذاخوری کشمش
۶۰ گرم گردو، درشت خرد شده
۵ قاشق غذاخوری شیر یا عصاره سبزیجات
یک قاشق غذاخوری دانه زیره سبز
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری نعناع تازه، خرد شده
نمک و فلفل
برگ های ریز و تازه نعناع برای تزیین

طرز تهیه

1.ساقه و برگ های رویی کلم را جدا کرده، دور بریزید و سپس برگ های آن را با دست یا با استفاده از غذاساز، بسیار باریک و رشته ای خرد کنید.
2.روغن آفتابگردان را در یک ماهیتابه وُک گرم کنید، روغن را به اطراف ظرف بچرخانید تا کاملاً داغ شود.
3.پیازچه های خرد شده را افزوده و به مدت یک دقیقه یا بیشتر تفت دهید.
4.کلم برگ رشته ای خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. مواد را مرتب هم بزنید و کلم برگ هارا از اطراف ماهیتابه به سمت وسط بچرخانید. اطمینان حاصل نمایید که کلم ها به ماهیتابه نچسبیده یا قهوه ای رنگ نشده باشند.
5.کشمش، گردو و عصاره سبزیجات یا شیر را به محتویات وُک بیافزایید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا کلم ها نرم و ترد شوند.
6.به مقدار کافی نمک و فلفل اضافه کرده، دانه های زیره و یک قاشق غذاخوری نعناع خرد شده را به کلم اضافه کنید و به مدت یک دقیقه یا بیشتر تفت دهید.
7.غذا را در ظرف مخصوص پذیرایی ریخته، باقیمانده نعناع خرد شده را روی آن بپاشید. غذا را با برگ نعناع تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز کلم با زیره

کلم قرمز را نیز به همین روش می توانید بپزید. فقط به جای شیر از ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا قرمز، ۳ قاشق غذاخوری آب و یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای استفاده کنید. در صورت تمایل، کمی کمپوت سیب خرد شده نیز بیافزایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.