مواد لازم و ترکیبات

5 عدد بادمجان
1/2 پیمانه کشک
1 عدد پیاز بزرگ
2 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری نعنا خشک
1/3 پیمانه (دلخواه) مغز گردوی آسیاب شده
به مقدار کافی روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل به مقدار لازم

راهنمای دستور پخت

1.پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را به صورت طولی نصف کنید. برای گرفتن تلخی بادمجان آن را بشویید و روی آنها کمی نمک بپاشید و حدود یک ربع به آن استراحت دهید.
2.سپس آنها را خشک کنید، و با مقداری روغن به خوبی سرخ کنید.به میزانی سرخ شوند که نرم شوند.سپس بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال حوله ای کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
3.پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ نمایید. وقتی پیاز شروع به سرخ شدن کرد به آن سیر رنده شده و نعنا خشک را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدهید.
4.بادمجان ها را با چنگال یا گوشتکوب له نمایید و همراه با گردو به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید و اجازه دهید آب آن گرفته شود.در این مدت کشک را به تابه افزوده و بخوبی مخلوط نمایید. سپس به دیس منتقل نمایید و با پیازداغ و نعنا داغ و کشک آن را تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه کشک بادمجان

در تهیه این غذا به جای سیر می توانید پیاز را به شکل هلالی خورد نمایید. سپس تا زمانی که طلایی رنگ شود کمی نعنا اضافه کرده تفت دهید. این غذا را با کشک تزیین و گردو تزئین کنید.

طرز تهیه خورشت بادمجان را از اینجا ببینید.

 

خورشت بادمجان-باگسی من

 

تهیه انواع حبوبات در وزن های مختلف در فروشگاه باگسی من 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.