مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم ریواس
۵۰۰ گرم سیب
پوست رنده شده و آب یک عدد پرتقال
½ یا ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
حدود ۹۰ گرم شکر نرم قهوه ای
مواد لازم برای تهیه خرده نان :
۲۲۵ گرم آرد معمولی (ساده)
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۱۲۵ گرم شکر نرم قهوه ای
۴۰ تا ۶۰گرم فندق خرد شده ی تفت داده شده
۲قاشق غذاخوری شکر دمرارا (زرد کریستالی)

راهنمای دستور پخت

1.ریواس را به تکه های ۵/۲سانتیمتری خرد کنید و آنها را داخل قابلمه بزرگی بریزید.
2.سیب ها را پوست کنده، دانه آنها را در بیاورید و خرد کنید. سپس آنها را با پوست رنده شده پرتقال و آب پرتقال به ریواس ها اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. وقتی مواد به جوش آمدند، حرارت را کم کنید و ۲ تا ۳ دقیقه بگذارید میوه ها بپزند تا نرم شوند.
3.دارچین و شکر را برای طعم دار شدن میوه ها اضافه کنید. سپس مخلوط را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. این مخلوط باید از حدود دو سوم ظرف را بیشتر شود.
4.آرد را داخل کاسه ای الک کنید و کره یا مارگارین را به آن بیافزایید. آنها راخوب با ترکیب کنید تا به صورت خرده نان های کوچکی در بیاید. (می توانید این عمل را با دست یا به کمک مخلوط کن انجام دهید) شکر و فندق ها را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5.خرده نان ها را روی میوه های داخل ظرف بریزید و روی آنها را صاف و یکدست کنید.در صورت تمایل، روی دسر شکر دانه درشت بپاشید.
6.ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ در جه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا روی دسر کاملاً طلایی شود. این دسر را گرم یا سرد سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

در صورت تمایل، از طعم دهنده های دیگری نیز می توان در این دسر استفاده کرد. به عنوان مثال ۶۰ گرم زنجبیل بخار پز شده را به میوه یا خرده های نان اضافه کنید. از انواع میوه یا مخلوطی از میوه ها به همراه خرده نان بر روی دسر می توان استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.