توصیه سر آشپز
می توانید در تهیه این پودینگ از میوه های دیگری مثل آلو، سیب یا توت سیاه استفاده کنید و به جای پودر نارگیل، از مغزها مثل فندق و گردو برای تزیین روی پودینگ استفاده نمایید.

| ۲ عدد انبه، خرد شده | |
| یک عدد پاپایا، دانه گرفته و خرد شده | |
| ۲۲۵ گرم آناناس تازه، مکعبی خرد شده | |
| ½ ۱قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
| ۱۰۰ گرم مارگارین | |
| ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای | |
| ۱۷۵ گرم آرد معمولی (ساده) | |
| ۵۰ گرم پودر نارگیل و مقداری اضافه برای تزیین |
| 1. | میوه ها را با نصف قاشق چایخوری زنجبیل، ۳۰ گرم ( دو قاشق غذاخوری ) مارگارین و ۵۰ گرم شکر داخل یک قابلمه بریزید و آنها را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا میوه ها کاملاً نرم شوند. سپس مخلوط میوه ها را داخل ظرف نیمه گود مخصوص فر بریزید. |
| 2. | آرد و باقی زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس بقیه مارگارین (کره گیاهی) را به آنها بیافزایید و خوب باهم ترکیب کنید تا به شکل خرده های نان در بیایند. باقیمانده شکر و نارگیل خشک شده را به مواد اضافه کرده و بعد از اینکه خوب ترکیب شد، آن را روی میوه ها بریزید تا کاملاً روی آنها را بپوشاند. |
| 3. | مخلوط کرامبل را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی حدود ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملاً برشته شود. کرامبل را با پودر نارگیل تزیین نموده و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز
می توانید در تهیه این پودینگ از میوه های دیگری مثل آلو، سیب یا توت سیاه استفاده کنید و به جای پودر نارگیل، از مغزها مثل فندق و گردو برای تزیین روی پودینگ استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید