مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد انبه، خرد شده
یک عدد پاپایا، دانه گرفته و خرد شده
۲۲۵ گرم آناناس تازه، مکعبی خرد شده
½ ۱قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۱۰۰ گرم مارگارین
۱۰۰ گرم شکر قهوه ای
۱۷۵ گرم آرد معمولی (ساده)
۵۰ گرم پودر نارگیل و مقداری اضافه برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.میوه ها را با نصف قاشق چایخوری زنجبیل، ۳۰ گرم ( دو قاشق غذاخوری ) مارگارین و ۵۰ گرم شکر داخل یک قابلمه بریزید و آنها را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا میوه ها کاملاً نرم شوند. سپس مخلوط میوه ها را داخل ظرف نیمه گود مخصوص فر بریزید.
2.آرد و باقی زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس بقیه مارگارین (کره گیاهی) را به آنها بیافزایید و خوب باهم ترکیب کنید تا به شکل خرده های نان در بیایند. باقیمانده شکر و نارگیل خشک شده را به مواد اضافه کرده و بعد از اینکه خوب ترکیب شد، آن را روی میوه ها بریزید تا کاملاً روی آنها را بپوشاند.
3.مخلوط کرامبل را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی حدود ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن کاملاً برشته شود. کرامبل را با پودر نارگیل تزیین نموده و سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

می توانید در تهیه این پودینگ از میوه های دیگری مثل آلو، سیب یا توت سیاه استفاده کنید و به جای پودر نارگیل، از مغزها مثل فندق و گردو برای تزیین روی پودینگ استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.