مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم کدو سبز
یک عدد سفیده تخم مرغ
۵۰ گرم آرد ذرت
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری پودر پنج ادویه چینی
روغن برای سرخ کردن غوطه ور
سس فلفل برای سرو

طرز تهیه

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، کدوها را گرد ورقه کرده یا درشت خلال کنید.
2.سفیده تخم مرغ را در کاسه کوچکی ریخته، با چنگال کمی بزنید تا کف کند.
3.آرد ذرت، نمک و پودر پنج ادویه چینی را با هم مخلوط کرده و در بشقاب بزرگی بریزید.
4.روغن را درون یک وُک بزرگ یا ماهیتابه چدنی که از قبل گرم شده، داغ کنید.
5.برش های کدو را در سفیده تخم مرغ زده شده فرو برده، در مخلوط آرد ذرت و پودر پنج ادویه بغلطانید تا کاملاً به آن آغشته شوند.
6.کدوها را کم کم در چند مرحله، داخل روغن داغ به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ و برشته شوند.
7.کدوهای سرخ شده را با کفگیر سوراخ دار از روغن بیرون آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
8.کدوها را در بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و در کنار کاسه ای محتوی سس فلفل چیلی، بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز کدوی سرخ شده

به جای پنج ادویه می توانید از پودر فلفل یا کاری استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.