توصیه سر آشپز کدوی سرخ شده
به جای پنج ادویه می توانید از پودر فلفل یا کاری استفاده کنید.

| ۴۵۰ گرم کدو سبز | |
| یک عدد سفیده تخم مرغ | |
| ۵۰ گرم آرد ذرت | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| یک قاشق چایخوری پودر پنج ادویه چینی | |
| روغن برای سرخ کردن غوطه ور | |
| سس فلفل برای سرو |
| 1. | با استفاده از یک چاقوی تیز، کدوها را گرد ورقه کرده یا درشت خلال کنید. |
| 2. | سفیده تخم مرغ را در کاسه کوچکی ریخته، با چنگال کمی بزنید تا کف کند. |
| 3. | آرد ذرت، نمک و پودر پنج ادویه چینی را با هم مخلوط کرده و در بشقاب بزرگی بریزید. |
| 4. | روغن را درون یک وُک بزرگ یا ماهیتابه چدنی که از قبل گرم شده، داغ کنید. |
| 5. | برش های کدو را در سفیده تخم مرغ زده شده فرو برده، در مخلوط آرد ذرت و پودر پنج ادویه بغلطانید تا کاملاً به آن آغشته شوند. |
| 6. | کدوها را کم کم در چند مرحله، داخل روغن داغ به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ و برشته شوند. |
| 7. | کدوهای سرخ شده را با کفگیر سوراخ دار از روغن بیرون آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. |
| 8. | کدوها را در بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و در کنار کاسه ای محتوی سس فلفل چیلی، بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز کدوی سرخ شده
به جای پنج ادویه می توانید از پودر فلفل یا کاری استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید