مواد لازم و ترکیبات

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد سیب زمینی متوسط
۱ عدد پیاز بزرگ
۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
۱ عدد تخم مرغ
۴ عدد گوجه فرنگی
روغن مایع برای سرخ کردن به اندازه کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

راهنمای دستور پخت

1.ابتدا سیب زمینی ها را با مقداری آب بپزید و بعد از اینکه پخته شدند ، پوست آن را بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و یا با گوشکوب برقی له کنید.
2.پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید، سپس سیب زمینی رنده شده را با گوشت چرخ کرده ، پیاز آب گرفته شده ، تخم مرغ ، یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی و مقداری نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و با دست ورز دهید.
3.سپس آرد سوخاری را در ظرفی بریزید. از مایه کتلت آماده شده به اندازه یک نارنگی جدا کنید و با دست به شکل بیضی فرم دهید به طوری که ضخامت آن یک سانتی متر باشد.
4.کتلت ها را در آرد سوخاری بغلطانید و داخل روغن داغ سرخ کنید.سپس کتلت ها را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

توصیه سرآشپز در تهیه کتلت گوشت

یک یا دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری یا آرد سویا و یا نان خشک پودر شده در مواد کتلت بریزید. این کار باعث ترد و برشته شدن این غذا می شود.

طرز پخت غذای گیاهی مناسب وگان را از اینجا تهیه کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.