توصیه سرآشپز در تهیه کتلت گوشت
یک یا دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری یا آرد سویا و یا نان خشک پودر شده در مواد کتلت بریزید. این کار باعث ترد و برشته شدن این غذا می شود.
طرز پخت غذای گیاهی مناسب وگان را از اینجا تهیه کنید.
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده | |
۲ عدد سیب زمینی متوسط | |
۱ عدد پیاز بزرگ | |
۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی | |
۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری | |
۱ عدد تخم مرغ | |
۴ عدد گوجه فرنگی | |
روغن مایع برای سرخ کردن به اندازه کافی | |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی |
1. | ابتدا سیب زمینی ها را با مقداری آب بپزید و بعد از اینکه پخته شدند ، پوست آن را بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و یا با گوشکوب برقی له کنید. |
2. | پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید، سپس سیب زمینی رنده شده را با گوشت چرخ کرده ، پیاز آب گرفته شده ، تخم مرغ ، یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی و مقداری نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و با دست ورز دهید. |
3. | سپس آرد سوخاری را در ظرفی بریزید. از مایه کتلت آماده شده به اندازه یک نارنگی جدا کنید و با دست به شکل بیضی فرم دهید به طوری که ضخامت آن یک سانتی متر باشد. |
4. | کتلت ها را در آرد سوخاری بغلطانید و داخل روغن داغ سرخ کنید.سپس کتلت ها را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. |
توصیه سرآشپز در تهیه کتلت گوشت
یک یا دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری یا آرد سویا و یا نان خشک پودر شده در مواد کتلت بریزید. این کار باعث ترد و برشته شدن این غذا می شود.
طرز پخت غذای گیاهی مناسب وگان را از اینجا تهیه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید