کتلت دسته دار به سبک ناپل ایتالیا

| ۲۰۰ گرم کره | |
| ۴ برش ۲۵۰ گرمی گوشت گوساله با استخوان و پاک شده | |
| یک عدد پیاز بزرگ، درشت خلال شده | |
| ۲ عدد سیب، پوست کنده و بدون هسته خلال شده | |
| ۱۷۵ گرم قارچ دکمه ای (معمولی) | |
| یک قاشق غذاخوری ترخون تازه، خرد شده | |
| ۸ عدد دانه فلفل سیاه | |
| یک قاشق غذاخوری دانه کنجد | |
| ۴۰۰ گرم پاستا ماریل (پیچ خورده) | |
| ۱۰۰ میلی لیتر روغن زیتون | |
| ۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ گرد، دو نیم شده | |
| ۱۷۵ گرم پنیر ماسکارپن | |
| برگ های ریز و تازه یک شاخه ریحان بازل | |
| نمک و فلفل | |
| برگ های تازه ریحان بازل برای تزیین |
| 1. | 4قاشق غذاخوری از کره را در یک ماهیتابه آب کرده و هر دو طرف گوشت گوساله را با حرارت کم به مدت ۵دقیقه سرخ کنید. سپس آن را در ظرف دیگری کنار گذاشته و گرم نگه دارید. |
| 2. | پیاز را همراه سیب در همان ماهیتابه سرخ کنید تا کمی طلایی شوند. سپس آنها را داخل ظرفی ریخته، گوشت ها را روی آنها بگذارید وگرم نگه دارید. |
| 3. | باقی کره را داخل ماهیتابه بریزید و قارچ ها، ترخون و دانه های فلفل را روی حرارت کم، ۳ دقیقه تفت دهید. و دانه های کنجد را روی آن بپاشید. |
| 4. | در یک دیگ آب را همراه کمی نمک به جوش آورید. پاستا را با یک قاشق غذاخوری روغن داخل دیگ بریزید و بگذارید به مدت ۸تا ۱۰ دقیقه بپزد تا نرم شود ولی له نشده و زیر دندان سفت باشد. سپس پاستا را آبکش کرده و به ظرف مخصوص پذیرایی که از قبل گرم کرده اید، منتقل نمایید. |
| 5. | گریل فر را روشن کرده و گوجه فرنگی های نصف شده را همراه برگ های ریحان بازل به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید و یا می توانید آنها را درون یک ماهیتابه سرخ کنید. |
| 6. | روی پاستای داخل ظرف را با پنیر ماسکارپن بپوشانید و باقیمانده روغن زیتون را روی آنها بپاشید. مخلوط پیاز، سیب و تکه های گوشت را روی مواد داخل ظرف بریزید و با قاشق از مخلوط قارچ، دانه های فلفل و عصاره ای که از این مواد خارج شده، روی گوشت بریزید. گوجه فرنگی ها و برگ های ریحان را دور ظرف بچینید و آن را ۵ دقیقه در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۲ فرهای گازی قرار دهید. |
| 7. | پس از بیرون آوردن غذا از فر کمی نمک و فلفل به آن بزنید و با برگ های ریحان تازه، بشقاب را تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید