مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲۰۰ گرم کره
۴ برش ۲۵۰ گرمی گوشت گوساله با استخوان و پاک شده
یک عدد پیاز بزرگ، درشت خلال شده
۲ عدد سیب، پوست کنده و بدون هسته خلال شده
۱۷۵ گرم قارچ دکمه ای (معمولی)
یک قاشق غذاخوری ترخون تازه، خرد شده
۸ عدد دانه فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد
۴۰۰ گرم پاستا ماریل (پیچ خورده)
۱۰۰ میلی لیتر روغن زیتون
۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ گرد، دو نیم شده
۱۷۵ گرم پنیر ماسکارپن
برگ های ریز و تازه یک شاخه ریحان بازل
نمک و فلفل
برگ های تازه ریحان بازل برای تزیین

راهنمای پخت

1.4قاشق غذاخوری از کره را در یک ماهیتابه آب کرده و هر دو طرف گوشت گوساله را با حرارت کم به مدت ۵دقیقه سرخ کنید. سپس آن را در ظرف دیگری کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
2.پیاز را همراه سیب در همان ماهیتابه سرخ کنید تا کمی طلایی شوند. سپس آنها را داخل ظرفی ریخته، گوشت ها را روی آنها بگذارید وگرم نگه دارید.
3.باقی کره را داخل ماهیتابه بریزید و قارچ ها، ترخون و دانه های فلفل را روی حرارت کم، ۳ دقیقه تفت دهید. و دانه های کنجد را روی آن بپاشید.
4.در یک دیگ آب را همراه کمی نمک به جوش آورید. پاستا را با یک قاشق غذاخوری روغن داخل دیگ بریزید و بگذارید به مدت ۸تا ۱۰ دقیقه بپزد تا نرم شود ولی له نشده و زیر دندان سفت باشد. سپس پاستا را آبکش کرده و به ظرف مخصوص پذیرایی که از قبل گرم کرده اید، منتقل نمایید.
5.گریل فر را روشن کرده و گوجه فرنگی های نصف شده را همراه برگ های ریحان بازل به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید و یا می توانید آنها را درون یک ماهیتابه سرخ کنید.
6.روی پاستای داخل ظرف را با پنیر ماسکارپن بپوشانید و باقیمانده روغن زیتون را روی آنها بپاشید. مخلوط پیاز، سیب و تکه های گوشت را روی مواد داخل ظرف بریزید و با قاشق از مخلوط قارچ، دانه های فلفل و عصاره ای که از این مواد خارج شده، روی گوشت بریزید. گوجه فرنگی ها و برگ های ریحان را دور ظرف بچینید و آن را ۵ دقیقه در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۲ فرهای گازی قرار دهید.
7.پس از بیرون آوردن غذا از فر کمی نمک و فلفل به آن بزنید و با برگ های ریحان تازه، بشقاب را تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

کتلت دسته دار به سبک ناپل ایتالیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.