مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم استیک گوشت راسته گوساله
۱۶ عدد گوجه فرنگی
۱۶عدد زیتون سبز بزرگ بدون هسته
نمک و فلفل سیاه کاملا سائیده
نان ، ترجیحاَ نان ایتالیائی فوکاسیا
چرب کننده کباب
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری سرکه شیرین
یک حبه سیر ،له شده
چاشنی گوجه تازه
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف پیاز سرخ ،کاملا خرد شده .
یک حبه سیر ،خردشده
۶ عدد گوجه آلویی ، پوست کنده و خرد شده
۲ عدد زیتون سبز حفره دار ، قاچ شده
یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
یک قاشق غذاخوری آبلیمو

راهنمای دستور پخت

1.چربی را از گوشت جدا و آنرا به ۲۴ قسمت تقسیم کنید .
2.گوشت را به ۸ سیخ کرده و بطور متناوب میان آنها گوجه فرنگی و زیتون قرار دهید .
3.برای درست کردن چرب کننده کباب ، روغن و سرکه ،سیر و نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید .
4.برای درست کردن چاشنی گوجه تازه ، در یک تابه کوچک روغن را داغ کرده و پیاز و سیر را به مدت ۳-۴ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند . گوجه و زیتون را نیز اضافه و ۲ یا ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید تا کمی نرم شوند . جعفری و آبلیمو را نیز اضافه و بهم بزنید. نمک و فلفل را برای طعم اضافه و کنار بگذارید و گرم نگهدارید یا بگذارید سرد شود .
5.سیخها را روی میله های کباب پز روغن زده شده، روی زغالهای داغ به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید و بطور پیوسته چرخانده و چرب کنید . سپس آن را با چاشنی گوجه و برشهای نان فوکاسیا سرو کنید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.