
| ۴۵۰ گرم استیک گوشت راسته گوساله | |
| ۱۶ عدد گوجه فرنگی | |
| ۱۶عدد زیتون سبز بزرگ بدون هسته | |
| نمک و فلفل سیاه کاملا سائیده | |
| نان ، ترجیحاَ نان ایتالیائی فوکاسیا | |
| چرب کننده کباب | |
| ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک قاشق غذاخوری سرکه شیرین | |
| یک حبه سیر ،له شده | |
| چاشنی گوجه تازه | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| نصف پیاز سرخ ،کاملا خرد شده . | |
| یک حبه سیر ،خردشده | |
| ۶ عدد گوجه آلویی ، پوست کنده و خرد شده | |
| ۲ عدد زیتون سبز حفره دار ، قاچ شده | |
| یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه | |
| یک قاشق غذاخوری آبلیمو |
| 1. | چربی را از گوشت جدا و آنرا به ۲۴ قسمت تقسیم کنید . |
| 2. | گوشت را به ۸ سیخ کرده و بطور متناوب میان آنها گوجه فرنگی و زیتون قرار دهید . |
| 3. | برای درست کردن چرب کننده کباب ، روغن و سرکه ،سیر و نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید . |
| 4. | برای درست کردن چاشنی گوجه تازه ، در یک تابه کوچک روغن را داغ کرده و پیاز و سیر را به مدت ۳-۴ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند . گوجه و زیتون را نیز اضافه و ۲ یا ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید تا کمی نرم شوند . جعفری و آبلیمو را نیز اضافه و بهم بزنید. نمک و فلفل را برای طعم اضافه و کنار بگذارید و گرم نگهدارید یا بگذارید سرد شود . |
| 5. | سیخها را روی میله های کباب پز روغن زده شده، روی زغالهای داغ به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید و بطور پیوسته چرخانده و چرب کنید . سپس آن را با چاشنی گوجه و برشهای نان فوکاسیا سرو کنید . |
دیدگاهتان را بنویسید