توصیه سر آشپز
این کباب ها را همراه کوسکوس سرو نمایید. برای هر شخص ۵۵ کوسکوس در نظر بگیرید و آن را ۲۰ دقیقه در آب سرد خیس بدهید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و به مدت ۱۰دقیقه تا زمانیکه آبکش تمام شده و بخار کند، بپزید.
این کباب که در ادویه های مراکشی خیسانده می شود ، مزه ملایم ادویه می دهد . اگر میخواهید گوشت کمی پر انرژی تر باشد ، مقداری فلفل به آن اضافه کنید . | |
یک عدد لیمو | |
یک عدد پیاز قرمز | |
۴ عدد کدوی کوچک | |
پلو برای سرو ( توضیحات) | |
تردکننده | |
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو | |
دوقاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک حبه سیر ، له شده | |
یک عدد فلفل قرمز قاچ شده (انتخابی) | |
یک قاشق چایخوری دارچین سائیده | |
یک قاشق چایخوری زنجبیل سائیده | |
نصف قاشق چایخوری گشنیز سائیده | |
نصف قاشق چایخوری زیره سائیده |
1. | گوشت بره را به قطعات مساوی با اندازه مناسب تقسیم و در یک ظرف تمیز فلزی بزرگ بگذارید. |
2. | برای درست کردن ترد کننده ، پوست لیمو و آب آن ، روغن ،سیر ، فلفل (در صورت استفاده) دارچین سائیده،زنجبیل ، زیره و گشنیز را در یک کاسه ترکیب کنید . |
3. | ترد کننده را روی گوشت بره بریزید و بهم بزنید تا آغشته شود و روی آنرا پوشانده ، به مدت ۲ ساعت یا ترجیحا تمام طول شب آنرا در یخچال قرار دهیدتا ترد شود . |
4. | لیمو را به ۸ قسمت تقسیم کنید . پیاز را چهار قاچ کرده و هر کدام را دو قسمت کنید . |
5. | با استفاده از چاقوی تیز یا پوست کن سیب زمینی ، باریکه ها یی از کدو ها بریده ، سپس کدو را به قطعات مساوی ببرید . |
6. | گوشت را از ترد کننده در آورده ، ترد کننده را برای چرب کردن نگه دارید . گوشت ها را سیخ کنید و بین آنها بطور متناوب پیاز ، لیمو و کدو بگذارید . |
7. | روی زغال داغ به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید . آنرا چرخانده و با باقیمانده ترد کننده چرب نموده، سپس روی پلو سرو کنید . |
توصیه سر آشپز
این کباب ها را همراه کوسکوس سرو نمایید. برای هر شخص ۵۵ کوسکوس در نظر بگیرید و آن را ۲۰ دقیقه در آب سرد خیس بدهید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و به مدت ۱۰دقیقه تا زمانیکه آبکش تمام شده و بخار کند، بپزید.
دیدگاهتان را بنویسید