مواد لازم و ترکیبات

این کباب که در ادویه های مراکشی خیسانده می شود ، مزه ملایم ادویه می دهد . اگر میخواهید گوشت کمی پر انرژی تر باشد ، مقداری فلفل به آن اضافه کنید .
یک عدد لیمو
یک عدد پیاز قرمز
۴ عدد کدوی کوچک
پلو برای سرو ( توضیحات)
تردکننده
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو
دوقاشق غذاخوری روغن زیتون
یک حبه سیر ، له شده
یک عدد فلفل قرمز قاچ شده (انتخابی)
یک قاشق چایخوری دارچین سائیده
یک قاشق چایخوری زنجبیل سائیده
نصف قاشق چایخوری گشنیز سائیده
نصف قاشق چایخوری زیره سائیده

راهنمای دستور پخت

1.گوشت بره را به قطعات مساوی با اندازه مناسب تقسیم و در یک ظرف تمیز فلزی بزرگ بگذارید.
2.برای درست کردن ترد کننده ، پوست لیمو و آب آن ، روغن ،سیر ، فلفل (در صورت استفاده) دارچین سائیده،زنجبیل ، زیره و گشنیز را در یک کاسه ترکیب کنید .
3.ترد کننده را روی گوشت بره بریزید و بهم بزنید تا آغشته شود و روی آنرا پوشانده ، به مدت ۲ ساعت یا ترجیحا تمام طول شب آنرا در یخچال قرار دهیدتا ترد شود .
4.لیمو را به ۸ قسمت تقسیم کنید . پیاز را چهار قاچ کرده و هر کدام را دو قسمت کنید .
5.با استفاده از چاقوی تیز یا پوست کن سیب زمینی ، باریکه ها یی از کدو ها بریده ، سپس کدو را به قطعات مساوی ببرید .
6.گوشت را از ترد کننده در آورده ، ترد کننده را برای چرب کردن نگه دارید . گوشت ها را سیخ کنید و بین آنها بطور متناوب پیاز ، لیمو و کدو بگذارید .
7. روی زغال داغ به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید . آنرا چرخانده و با باقیمانده ترد کننده چرب نموده، سپس روی پلو سرو کنید .

 

توصیه سر آشپز

این کباب ها را همراه کوسکوس سرو نمایید. برای هر شخص ۵۵ کوسکوس در نظر بگیرید و آن را ۲۰ دقیقه در آب سرد خیس بدهید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و به مدت ۱۰دقیقه تا زمانیکه آبکش تمام شده و بخار کند، بپزید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.