مواد لازم و ترکیبات

یک حبه سیر ، خرد شده
یک عدد فلفل قرمز بدون دانه و خردشده
یک قاشق غذاخوری خمیر تمر هندی
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری سس سویا سیاه
دو قاشق غذاخوری آبلیمو
یک قاشق غذاخوری شکر نسبتاً قهوه ای نرم
۱۶ عدد شاه میگوی بزرگ ، کاملاً پوست کنده
برای سرو :
نان برشته
قاچ های لیمو
برگ کاهو

طرز تهیه

1.سیر ، فلفل ، تمر هندی ، روغن کنجد ، سس سویا ، آبلیمو و شکر را در یک قابلمه کوچک قراردهید. روی حرارت کم بهم بزنید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید تا کاملاً سرد شود.
2.میگوها را شسته ، خشک کنید و بصورت یک ورقه در یک ظرف غیر فلزی قراردهید . ترد کننده را با قاشق روی میگوها ریخته و آن ها را زیر و رو کنید تا کاملاً آغشته شوند. ظرف را پوشانده و به مدت حداقل ۲ ساعت یا ترجیحاً تمام طول شب در یخچال بگذارید.
3.در همین حال ، ۴ عدد سیخ بامبو یا چوبی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب قرار دهید . سپس آن ها را آب کشیده و به هر کدام ۴ عدد میگو سیخ کنید.
4.سیخها را روی زغالهای داغ یا روی کباب پز از قبل گرم شده به مدت ۵ تا ۶ دقیقه کباب کنید. یکبار آن ها را زیرو رو کنید تا وقتی صورتی شده و شروع به قهوه ای شدن بکنند.
5.یک قاچ لیموی تازه را به انتهای هر سیخ میگو بگذارید و با نان برشته و برگ کاهو سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.