
یک حبه سیر ، خرد شده | |
یک عدد فلفل قرمز بدون دانه و خردشده | |
یک قاشق غذاخوری خمیر تمر هندی | |
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
یک قاشق غذاخوری سس سویا سیاه | |
دو قاشق غذاخوری آبلیمو | |
یک قاشق غذاخوری شکر نسبتاً قهوه ای نرم | |
۱۶ عدد شاه میگوی بزرگ ، کاملاً پوست کنده | |
برای سرو : | |
نان برشته | |
قاچ های لیمو | |
برگ کاهو |
1. | سیر ، فلفل ، تمر هندی ، روغن کنجد ، سس سویا ، آبلیمو و شکر را در یک قابلمه کوچک قراردهید. روی حرارت کم بهم بزنید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید تا کاملاً سرد شود. |
2. | میگوها را شسته ، خشک کنید و بصورت یک ورقه در یک ظرف غیر فلزی قراردهید . ترد کننده را با قاشق روی میگوها ریخته و آن ها را زیر و رو کنید تا کاملاً آغشته شوند. ظرف را پوشانده و به مدت حداقل ۲ ساعت یا ترجیحاً تمام طول شب در یخچال بگذارید. |
3. | در همین حال ، ۴ عدد سیخ بامبو یا چوبی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب قرار دهید . سپس آن ها را آب کشیده و به هر کدام ۴ عدد میگو سیخ کنید. |
4. | سیخها را روی زغالهای داغ یا روی کباب پز از قبل گرم شده به مدت ۵ تا ۶ دقیقه کباب کنید. یکبار آن ها را زیرو رو کنید تا وقتی صورتی شده و شروع به قهوه ای شدن بکنند. |
5. | یک قاچ لیموی تازه را به انتهای هر سیخ میگو بگذارید و با نان برشته و برگ کاهو سرو کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید