مواد اولیه لازم و ترکیبات

۳۲ عدد میگوی درشت بزرگ
روغن زیتون برای آغشتن
سس آلیولی برای سرو کردن
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز کاملاً خرد شده
مواد لازم برای تهیه مایه مزه دار کردن:
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون اضافی دست نخورده
یک قاشق چایخوری سرکه
دو قاشق غذاخوری آبلیمو
فلفل
مواد لازم برای تهیه سالسای گوجه فرنگی
دو عدد گوجۀ آفتاب رسیده ،پوست کنده ، کروی بریده شده بدون دانه و خردشده
۴ عدد پیازچه ، فقط قسمت سفید رنگ کاملاً خردشده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز ، پوست کنده ، بدون دانه و خرد شده
یک عدد پرتقال یا فلفل دلمه زرد پوست کنده و بدون دانه و خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی دست نخورده
دو قاشق چایخوری سرکه
۴ عدد گل ریحان تازه
آلیولی این مایونز سیر ، در بسیاری از دستور طبخ های پروانسی خودنمایی می کند. ولی علاوه بر آن یک سس لذیذ می باشد که با خیلی از سبزیجات احاطه شده است .
مقداری جعفری برای تزیین

راهنمای پخت

1.برای درست کردن معجون فلفل ترد کننده ، تمام محتویات را در یک کاسه غیر فلزی با هم مخلوط کرده، خوب هم می زنیم و کنار می گذاریم.
2.برای آماده کردن میگوها ، سر آن ها را جدا کرده ، پوستشان را بکنید و دم آنها را دست نخورده بگذارید. با استفاده از یک چاقوی کوچک ، شکافی پشت میگو ایجاد کرده و رگ سیاه نازک را از آنجا خارج کنید. میگو ها را به معجون ترد کننده اضافه کرده و بغلتانید تا کاملاً آغشته شوند. سپس آن ها را پوشانده و برای ۱۵ دقیقه آنرا خنک کنید.
3.سالسا را آماده کنید. تمام محتویات آنرا (بجز ریحان ) در یک کاسه غیر فلزی ریخته ، با هم مخلوط نموده و ادویه جات برای خوشمزه کردن به آن اضافه کنید.
4.به هر یک از هشت سیخ کباب ، ۴ میگو سیخ کنید. هر میگو از وسط خم شده و با معجون ترد کننده آغشته شود.
5.میله ها ی کباب پز را با روغن آغشته کنید. سیخها را روی میله های کباب پز قرار داده و روی زغالهای داغ ، در فاصلۀ ۵/۷ سانتی متری از منبع گرما ، برای یک دقیقه حرارت دهید. سیخها را چرخانده ، دوباره با معجون آغشته کرده و پختن را برای یک تا یک و نیم دقیقه ادامه می دهیم تا وقتیکه میگوها صورتی و تیره شوند.
6.ریحانها را تکه تکه کرده و در سالسا بیندازید . هر سیخ را در یک بشقاب همراه مقداری سالسا قرارداده و با جعفری تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.