
۳۲ عدد میگوی درشت بزرگ | |
روغن زیتون برای آغشتن | |
سس آلیولی برای سرو کردن | |
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز کاملاً خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه مایه مزه دار کردن: | |
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون اضافی دست نخورده | |
یک قاشق چایخوری سرکه | |
دو قاشق غذاخوری آبلیمو | |
فلفل | |
مواد لازم برای تهیه سالسای گوجه فرنگی | |
دو عدد گوجۀ آفتاب رسیده ،پوست کنده ، کروی بریده شده بدون دانه و خردشده | |
۴ عدد پیازچه ، فقط قسمت سفید رنگ کاملاً خردشده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز ، پوست کنده ، بدون دانه و خرد شده | |
یک عدد پرتقال یا فلفل دلمه زرد پوست کنده و بدون دانه و خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی دست نخورده | |
دو قاشق چایخوری سرکه | |
۴ عدد گل ریحان تازه | |
آلیولی این مایونز سیر ، در بسیاری از دستور طبخ های پروانسی خودنمایی می کند. ولی علاوه بر آن یک سس لذیذ می باشد که با خیلی از سبزیجات احاطه شده است . | |
مقداری جعفری برای تزیین |
1. | برای درست کردن معجون فلفل ترد کننده ، تمام محتویات را در یک کاسه غیر فلزی با هم مخلوط کرده، خوب هم می زنیم و کنار می گذاریم. |
2. | برای آماده کردن میگوها ، سر آن ها را جدا کرده ، پوستشان را بکنید و دم آنها را دست نخورده بگذارید. با استفاده از یک چاقوی کوچک ، شکافی پشت میگو ایجاد کرده و رگ سیاه نازک را از آنجا خارج کنید. میگو ها را به معجون ترد کننده اضافه کرده و بغلتانید تا کاملاً آغشته شوند. سپس آن ها را پوشانده و برای ۱۵ دقیقه آنرا خنک کنید. |
3. | سالسا را آماده کنید. تمام محتویات آنرا (بجز ریحان ) در یک کاسه غیر فلزی ریخته ، با هم مخلوط نموده و ادویه جات برای خوشمزه کردن به آن اضافه کنید. |
4. | به هر یک از هشت سیخ کباب ، ۴ میگو سیخ کنید. هر میگو از وسط خم شده و با معجون ترد کننده آغشته شود. |
5. | میله ها ی کباب پز را با روغن آغشته کنید. سیخها را روی میله های کباب پز قرار داده و روی زغالهای داغ ، در فاصلۀ ۵/۷ سانتی متری از منبع گرما ، برای یک دقیقه حرارت دهید. سیخها را چرخانده ، دوباره با معجون آغشته کرده و پختن را برای یک تا یک و نیم دقیقه ادامه می دهیم تا وقتیکه میگوها صورتی و تیره شوند. |
6. | ریحانها را تکه تکه کرده و در سالسا بیندازید . هر سیخ را در یک بشقاب همراه مقداری سالسا قرارداده و با جعفری تزئین کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید