کباب مرغ حلزونی

۴ عدد سینه مرغ ، بی استخوان و پوست کنده | |
یک حبه سیر ، له شده | |
دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
۴ قاچ گوشت قلوه گاه گوسفند | |
یک مشت بزرگ برگ ریحان تازه | |
روغن برای آغشته کردن | |
نمک و فلفل | |
کاهوی سبز ، برای سرو کردن |
1. | یک تکه مرغ را بین دو لایه کیسه فریزر یا مانند آن قرار داده و با وردنه محکم به آن ضربه بزنید تا گوشت مسطح و تخت شود. |
2. | سیر و رب گوجه را مخلوط و روی مرغ پخش کنید. یک قاچ گوشت بره را روی هر کدام قرارداده و ریحانها را روی آن بپاشید. برای طعم ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. |
3. | هر تکه مرغ را محکم درون لایه های گوشت بره پیچیده و به قاچهای ضخیم ببرید. |
4. | آن تکه ها را به ۴ سیخ کنید و مطمئن شوید که سیخها شکل حلزونی مرغها را حفظ کنند. |
5. | به آرامی آن را به روغن آغشته کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی یک کباب پز داغ که قبلاً گرم شده کباب کنید. دراین مدت یکبار آن را زیر و رو کنید و تا وقتی داغ است با کاهوی سبز سرو کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید