مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴ عدد سینه مرغ ، بی استخوان و پوست کنده
یک حبه سیر ، له شده
دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۴ قاچ گوشت قلوه گاه گوسفند
یک مشت بزرگ برگ ریحان تازه
روغن برای آغشته کردن
نمک و فلفل
کاهوی سبز ، برای سرو کردن

طرز تهیه

1.یک تکه مرغ را بین دو لایه کیسه فریزر یا مانند آن قرار داده و با وردنه محکم به آن ضربه بزنید تا گوشت مسطح و تخت شود.
2.سیر و رب گوجه را مخلوط و روی مرغ پخش کنید. یک قاچ گوشت بره را روی هر کدام قرارداده و ریحانها را روی آن بپاشید. برای طعم ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
3.هر تکه مرغ را محکم درون لایه های گوشت بره پیچیده و به قاچهای ضخیم ببرید.
4.آن تکه ها را به ۴ سیخ کنید و مطمئن شوید که سیخها شکل حلزونی مرغها را حفظ کنند.
5.به آرامی آن را به روغن آغشته کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی یک کباب پز داغ که قبلاً گرم شده کباب کنید. دراین مدت یکبار آن را زیر و رو کنید و تا وقتی داغ است با کاهوی سبز سرو کنید.

کباب مرغ حلزونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.