کباب مرغ حلزونی

| ۴ عدد سینه مرغ ، بی استخوان و پوست کنده | |
| یک حبه سیر ، له شده | |
| دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۴ قاچ گوشت قلوه گاه گوسفند | |
| یک مشت بزرگ برگ ریحان تازه | |
| روغن برای آغشته کردن | |
| نمک و فلفل | |
| کاهوی سبز ، برای سرو کردن |
| 1. | یک تکه مرغ را بین دو لایه کیسه فریزر یا مانند آن قرار داده و با وردنه محکم به آن ضربه بزنید تا گوشت مسطح و تخت شود. |
| 2. | سیر و رب گوجه را مخلوط و روی مرغ پخش کنید. یک قاچ گوشت بره را روی هر کدام قرارداده و ریحانها را روی آن بپاشید. برای طعم ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. |
| 3. | هر تکه مرغ را محکم درون لایه های گوشت بره پیچیده و به قاچهای ضخیم ببرید. |
| 4. | آن تکه ها را به ۴ سیخ کنید و مطمئن شوید که سیخها شکل حلزونی مرغها را حفظ کنند. |
| 5. | به آرامی آن را به روغن آغشته کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی یک کباب پز داغ که قبلاً گرم شده کباب کنید. دراین مدت یکبار آن را زیر و رو کنید و تا وقتی داغ است با کاهوی سبز سرو کنید. |

دیدگاهتان را بنویسید