توصیه سرآشپز شما می توانید از هر ماهی سفید گوشت دیگری برای تهیه این خوراک استفاده کنید. اما قبل از...

توصیه سرآشپز

شما می توانید از هر ماهی سفید گوشت دیگری برای تهیه این خوراک استفاده کنید. اما قبل از شستن ماهی ها، خشک کردن آنها و خواباندن آنها در مایه مارینِیت، روی قطعات ماهی نمک بپاشید. و بگذارید به مدت ۲ ساعت بمانند تا گوشت ماهی سفت شود.

برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه نمایید

برای آموزش سالاد مرغ و سیب زمینی اینجا کلیک کنید

سالاد مرغ و سیب زمینی باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.