مواد اولیه لازم و ترکیبات

۳۵۰ گرم ماهی دودی
۳۵۰ گرم تکه گوشت ماهی
۸ عدد میگوی بزرگ پوست کنده
۸عدد برگ بو
شوید تازه برای تزئین (در صورت تمایل)
معجون برای خواباندن ماهی
۴ قاشق غذا خوری روغن آفتابگردان + مقداری برای آغشته کردن محتویات سیخها
۲قاشق غذا خوری آبلیمو یا آب لیموترش
پوست رنده شده نصف لیمو یا لیمو ترش
ربع قاشق چایخوری شوید خشک شده
نمک و فلفل

راهنمای پخت

1.پوست هر دو نوع ماهی را بکنید و به قسمتهای مناسب تقسیم کنید .میگو ها را بطور کامل پوست بکنید
2.برای درست کردن معجون ، روغن ،آبلیمو ، پوست لیمو ، لیمو ترش ، شوید و نمک و فلفل را (برای مزه دادن ) در یک بشقاب کوتاه غیر فلزی ترکیب کنید .
3.ماهیها را در معجون بگذارید و زیر و رو کنید تا کاملا به معجون آغشته شوند ، سپس برای یک تا چهار ساعت ماهیها را به همین صورت رها کنید .
4.ماهیها را بین ۴ سیخ تقسیم کرده و دو نوع ماهی را بصورت متناوب با میگو و برگ بوها به سیخ کنید.
5.سطح کباب پز را با یک فویل روغن زده بپوشانید و سیخها را روی سطح این فویل ها بگذارید.
6.سیخهای ماهی را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه روی زغال داغ کباب کنید و در حالیکه هر بار سیخها را می چرخانید، آنها را با باقیمانده معجون آغشته کنید.
7.سیخها را با شوید تازه (در صورت تمایل)تزئین کنید و غذا را فوراَ سرو کنید.

نکته سرآشپز کباب ماهی دودی

بهتر است که قسمت نزدیک به سرماهی را برای کباب کردن انتخاب کنید تا تکه های درشت تر و پهن تری به دست بیاید. به جای کباب کردن مستقیم روی زغال، آنها روی یک فویل بطو غیر مستیم کباب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.