نکته سرآشپز کباب ماهی دودی
بهتر است که قسمت نزدیک به سرماهی را برای کباب کردن انتخاب کنید تا تکه های درشت تر و پهن تری به دست بیاید. به جای کباب کردن مستقیم روی زغال، آنها روی یک فویل بطو غیر مستیم کباب کنید.
۳۵۰ گرم ماهی دودی | |
۳۵۰ گرم تکه گوشت ماهی | |
۸ عدد میگوی بزرگ پوست کنده | |
۸عدد برگ بو | |
شوید تازه برای تزئین (در صورت تمایل) | |
معجون برای خواباندن ماهی | |
۴ قاشق غذا خوری روغن آفتابگردان + مقداری برای آغشته کردن محتویات سیخها | |
۲قاشق غذا خوری آبلیمو یا آب لیموترش | |
پوست رنده شده نصف لیمو یا لیمو ترش | |
ربع قاشق چایخوری شوید خشک شده | |
نمک و فلفل |
1. | پوست هر دو نوع ماهی را بکنید و به قسمتهای مناسب تقسیم کنید .میگو ها را بطور کامل پوست بکنید |
2. | برای درست کردن معجون ، روغن ،آبلیمو ، پوست لیمو ، لیمو ترش ، شوید و نمک و فلفل را (برای مزه دادن ) در یک بشقاب کوتاه غیر فلزی ترکیب کنید . |
3. | ماهیها را در معجون بگذارید و زیر و رو کنید تا کاملا به معجون آغشته شوند ، سپس برای یک تا چهار ساعت ماهیها را به همین صورت رها کنید . |
4. | ماهیها را بین ۴ سیخ تقسیم کرده و دو نوع ماهی را بصورت متناوب با میگو و برگ بوها به سیخ کنید. |
5. | سطح کباب پز را با یک فویل روغن زده بپوشانید و سیخها را روی سطح این فویل ها بگذارید. |
6. | سیخهای ماهی را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه روی زغال داغ کباب کنید و در حالیکه هر بار سیخها را می چرخانید، آنها را با باقیمانده معجون آغشته کنید. |
7. | سیخها را با شوید تازه (در صورت تمایل)تزئین کنید و غذا را فوراَ سرو کنید. |
نکته سرآشپز کباب ماهی دودی
بهتر است که قسمت نزدیک به سرماهی را برای کباب کردن انتخاب کنید تا تکه های درشت تر و پهن تری به دست بیاید. به جای کباب کردن مستقیم روی زغال، آنها روی یک فویل بطو غیر مستیم کباب کنید.
دیدگاهتان را بنویسید