توصیه سر آشپز کباب فلفل دلمه ای ادویه دار تایلندی
اگر هنگام اضافه کردن سس، فلفل ها گرم باشند مزه آنها بیشتر با هم ترکیب خواهند شد. وقتی فلفل ها در حال پختن هستند، سس را آماده کنید تا به محض آماده شدن فلفل، سس را روی آن بریزید.
۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز | |
۲ عدد فلفل دلمه ای زرد | |
۲ عدد فلفل دلمه ای سبز | |
۲ عدد فلفل چیلی، دانه گرفته و ریز خرد شده | |
یک عدد ساقه گیاه لیمو، باریک خرد شده | |
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۲ قاشق غذاخوری شکر خرما | |
یک قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی |
1. | فلفل دلمه ای ها را زیر حرارت گریل فر کباب کنید یا آنها را در فر گرم حرارت دهید. گاهی فلفل ها را پشت و رو کنید، تا زمانیکه پوست آنها نیم سوز شود. آنها را کنار بگذارید تا به آرامی سرد شوند، سپس پوست آنها را جدا کنید. با یک برش طولی فلفل ها را نصف کرده و دانه های آن را خارج کنید. |
2. | فلفل را با ضخیم خلال کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. |
3. | فلفل چیلی، ساقه گیاه لیمو، آب لیمو ترش، شکر و سس ماهی را در یک شیشه در بسته بریزید و خوب تکان دهید تا کاملاً مخلوط شوند. |
4. | سس مخلوط شده را روی فلفل ها بریزید. اجازه دهید کاملاً سرد شود، روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید. هنگام سرو آن را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بریزید و سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز کباب فلفل دلمه ای ادویه دار تایلندی
اگر هنگام اضافه کردن سس، فلفل ها گرم باشند مزه آنها بیشتر با هم ترکیب خواهند شد. وقتی فلفل ها در حال پختن هستند، سس را آماده کنید تا به محض آماده شدن فلفل، سس را روی آن بریزید.
دیدگاهتان را بنویسید