مواد لازم و ترکیبات

پوست رنده شده و آب نصف لیمو
۴ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
نصف قاشق چایخوری شوید خشک شده
۱۲ عدد صدف دریائی
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز
یک عدد فلفل دلمه ای سبز
یک عدد فلفل زرد
۶ ورقه نازک قلوه گاه بره

راهنمای دستور پخت

1.در یک ظرف غیر فلزی ، پوست لیمو و آبلیمو ، شوید و روغن را ترکیب کنید . گوش ماهیها را اضافه و مخلوط کنید تا آغشته شوند. به مدت ۲-۱ ساعت بگذارید خیس بخورند .
2.فلفلهای دلمه ای سبز ، قرمز و زرد را نصف کرده و دانه های آن را در بیاورید و نصفه های فلفل را به قطعات ۵/۲ سانتیمتری تقسیم کرده و کنار بگذارید.
3.با پشت چاقو گوشت بره را بکشید ، سپس از وسط دو نیم کنید.
4.صدف ها را از ترد کننده در آورده ، باقیمانده تردکننده را نگه دارید. هر تکه گوشت بره را محکم دور یک صدف بپیچید .
5.آن ها را سیخ کنید و بطور متناوب قطعات فلفل را بین آن ها بگذارید.
6.به مدت ۵ دقیقه روی ذغال داغ آن را کباب کنید و دائماً آن را با ترد کننده ، روغن و لیمو آغشته کنید.
7.سیخ ها را به بشقاب سرو منتقل کنید.

 

توصیه سر آشپز در کباب صدف و ژامبون

۸۴ عدد میگوی خام را پوست کنده و به ترد کننده همراه گوش صدفها اضافه کنید. آنها را بطور متناوب همراه صدفها و فلفل ها سیخ کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.