توصیه سر آشپز در کباب صدف و ژامبون
۸–۴ عدد میگوی خام را پوست کنده و به ترد کننده همراه گوش صدفها اضافه کنید. آنها را بطور متناوب همراه صدفها و فلفل ها سیخ کنید.
پوست رنده شده و آب نصف لیمو | |
۴ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
نصف قاشق چایخوری شوید خشک شده | |
۱۲ عدد صدف دریائی | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز | |
یک عدد فلفل زرد | |
۶ ورقه نازک قلوه گاه بره |
1. | در یک ظرف غیر فلزی ، پوست لیمو و آبلیمو ، شوید و روغن را ترکیب کنید . گوش ماهیها را اضافه و مخلوط کنید تا آغشته شوند. به مدت ۲-۱ ساعت بگذارید خیس بخورند . |
2. | فلفلهای دلمه ای سبز ، قرمز و زرد را نصف کرده و دانه های آن را در بیاورید و نصفه های فلفل را به قطعات ۵/۲ سانتیمتری تقسیم کرده و کنار بگذارید. |
3. | با پشت چاقو گوشت بره را بکشید ، سپس از وسط دو نیم کنید. |
4. | صدف ها را از ترد کننده در آورده ، باقیمانده تردکننده را نگه دارید. هر تکه گوشت بره را محکم دور یک صدف بپیچید . |
5. | آن ها را سیخ کنید و بطور متناوب قطعات فلفل را بین آن ها بگذارید. |
6. | به مدت ۵ دقیقه روی ذغال داغ آن را کباب کنید و دائماً آن را با ترد کننده ، روغن و لیمو آغشته کنید. |
7. | سیخ ها را به بشقاب سرو منتقل کنید. |
توصیه سر آشپز در کباب صدف و ژامبون
۸–۴ عدد میگوی خام را پوست کنده و به ترد کننده همراه گوش صدفها اضافه کنید. آنها را بطور متناوب همراه صدفها و فلفل ها سیخ کنید.
دیدگاهتان را بنویسید