
| ۱۶ عدد صدف دریائی بزرگ | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش | |
| دو قاشق غذاخوری ریحان خرد شده تازه | |
| دو قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده تازه | |
| یک حبه سیر ، کاملاً خرد شده | |
| فلفل سیاه | |
| بلغور گندم | |
| ۲۲۵ گرم بلغور گندم | |
| نصف فلفل زرد ، دو نیم شده و بدون دانه | |
| نصف فلفل دلمه ای قرمز ، دو نیم شده و بدون دانه | |
| ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون اعلا | |
| ۱۱۵گرم خیار به قطعات یک سانتیمتر خردشده | |
| ۳ عدد پیازچه کاملاً خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
| دو قاشق غذاخوری ریحان تازه و تکه تکه شده | |
| نمک و فلفل | |
| تزئینات: برگ ریحان ، قطعات لیمو ترش |
| 1. | صدف ها راکاملاً تمیز کرده و مرتب کنید. آن رادر یک ظرف غیر فلزی بگذارید. روغن زیتون ، پوست لیمو ترش ، ریحان ، پیاز کوهی ، سیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده روی گوش ماهی ها ریخته و روی آن را بپوشانید. به مدت ۲ ساعت بگذارید خیس بخورد. |
| 2. | بلغور گندم را مطابق دستور پخت روی بسته بندی بپزید. در همین حال ، نیمه های فلفل را با روغن زیتون آغشته کرده و به مدت ۶-۵ دقیقه روی یک کباب پز از قبل گرم شده قرار دهید و آن را بچرخانید. تا وقتی پوست آن تیره و گوشت آن ترد شده، در یک ظرف پلاستیکی بگذارید تا سرد شود. سپس پوستش را جدا کرده و گوشت آن را به قطعات یک سانتیمتری خرد کنید. باقیمانده روغن ، خیار ، پیازچه ها ، آب لیمو را به بلغور گندم اضافه و طعم دهنده را هم اضافه کرده و گوشه ای بگذارید. |
| 3. | صدف ها را از ترد کننده خارج و به ۴ سیخ بکشید. روی باربکیو یا کباب پز از قبل گرم شده هر طرف آن را به مدت یک دقیقه بپزید. تا وقتی زغالی و سفت شود ولی کاملاً مغز پخت نشود. بعد آن را از روی کباب پز برداشته و به مدت ۲ دقیقه کنار بگذارید. |
| 4. | ریحان تکه تکه شده را با بلغور گندم بهم زده و بین بشقابهای سرو کردن تقسیم کنید. یک سیخ در هر بشقاب گذاشته و آن را با برگهای ریحان و قطعات لیمو تزئین کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید