مواد لازم و ترکیبات

۱۶ عدد صدف دریائی بزرگ
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش
دو قاشق غذاخوری ریحان خرد شده تازه
دو قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده تازه
یک حبه سیر ، کاملاً خرد شده
فلفل سیاه
بلغور گندم
۲۲۵ گرم بلغور گندم
نصف فلفل زرد ، دو نیم شده و بدون دانه
نصف فلفل دلمه ای قرمز ، دو نیم شده و بدون دانه
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون اعلا
۱۱۵گرم خیار به قطعات یک سانتیمتر خردشده
۳ عدد پیازچه کاملاً خرد شده
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
دو قاشق غذاخوری ریحان تازه و تکه تکه شده
نمک و فلفل
تزئینات: برگ ریحان ، قطعات لیمو ترش

راهنمای دستور پخت

1.صدف ها راکاملاً تمیز کرده و مرتب کنید. آن رادر یک ظرف غیر فلزی بگذارید. روغن زیتون ، پوست لیمو ترش ، ریحان ، پیاز کوهی ، سیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده روی گوش ماهی ها ریخته و روی آن را بپوشانید. به مدت ۲ ساعت بگذارید خیس بخورد.
2.بلغور گندم را مطابق دستور پخت روی بسته بندی بپزید. در همین حال ، نیمه های فلفل را با روغن زیتون آغشته کرده و به مدت ۶-۵ دقیقه روی یک کباب پز از قبل گرم شده قرار دهید و آن را بچرخانید. تا وقتی پوست آن تیره و گوشت آن ترد شده، در یک ظرف پلاستیکی بگذارید تا سرد شود. سپس پوستش را جدا کرده و گوشت آن را به قطعات یک سانتیمتری خرد کنید. باقیمانده روغن ، خیار ، پیازچه ها ، آب لیمو را به بلغور گندم اضافه و طعم دهنده را هم اضافه کرده و گوشه ای بگذارید.
3.صدف ها را از ترد کننده خارج و به ۴ سیخ بکشید. روی باربکیو یا کباب پز از قبل گرم شده هر طرف آن را به مدت یک دقیقه بپزید. تا وقتی زغالی و سفت شود ولی کاملاً مغز پخت نشود. بعد آن را از روی کباب پز برداشته و به مدت ۲ دقیقه کنار بگذارید.
4.ریحان تکه تکه شده را با بلغور گندم بهم زده و بین بشقابهای سرو کردن تقسیم کنید. یک سیخ در هر بشقاب گذاشته و آن را با برگهای ریحان و قطعات لیمو تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.