توصیه سر آشپز در تهیه کباب سیب
اگر زغالها گرمای کافی ندارند ، فویل را مستقیماً روی زغالها قرار دهید و زغالها را اطراف و روی آن قرار داده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه کباب کرده و با خامه یا ماست سرو کنید.
۴ عدد سیب پختنی متوسط(سیب سبز) | |
دو قاشق غذا خوری گردوی خردشده | |
دو قاشق غذاخوری بادام سائیده | |
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای (تسویه نشده) | |
دو قاشق غذاخوری گیلاس خرد شده | |
دو قاشق غذاخوری ساقه زنجیل خردشده | |
چهار قاشق غذاخوری کره | |
خامه ساده یا ماست ،برای سرو |
1. | داخل سیب ها را با استفاده از یک چاقوی تیز خالی کنید. با دقت اینکار انجام دهید تا پوست سیب هنگام کباب کردن جدا نشود. |
2. | برای تهیه پر کننده ، گردو ، بادام ، شکر ، گیلاس و زنجیل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید . |
3. | با قاشق ، مخلوط پر کننده را در سیب قرار داده و آنها را به سمت پائین فشار دهید . مقدار کمی مخلوط پر کننده را روی هر سیب بگذارید . |
4. | هر سیب را روی یک فویل مربعی با ضخامت دو برابر قرار داده و به مقدار زیاد کره به آن بمالید . فویل را محکم بپیچید تا سیب کاملا پوشیده شود . |
5. | بسته های فویل حاوی سیب را روی زغال داغ به مدت ۲۵تا۳۰ دقیقه کباب کنید تا ترد شوند. |
6. | سیب ها را به بشقابهای سرو گرم جداگانه منتقل نموده با مقداری خامه زده شده ساده با ماست غلیظ سرو کنید. |
توصیه سر آشپز در تهیه کباب سیب
اگر زغالها گرمای کافی ندارند ، فویل را مستقیماً روی زغالها قرار دهید و زغالها را اطراف و روی آن قرار داده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه کباب کرده و با خامه یا ماست سرو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید