مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سیب پختنی متوسط(سیب سبز)
دو قاشق غذا خوری گردوی خردشده
دو قاشق غذاخوری بادام سائیده
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای (تسویه نشده)
دو قاشق غذاخوری گیلاس خرد شده
دو قاشق غذاخوری ساقه زنجیل خردشده
چهار قاشق غذاخوری کره
خامه ساده یا ماست ،برای سرو

طرز تهیه

1.داخل سیب ها را با استفاده از یک چاقوی تیز خالی کنید. با دقت اینکار انجام دهید تا پوست سیب هنگام کباب کردن جدا نشود.
2.برای تهیه پر کننده ، گردو ، بادام ، شکر ، گیلاس و زنجیل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید .
3.با قاشق ، مخلوط پر کننده را در سیب قرار داده و آنها را به سمت پائین فشار دهید . مقدار کمی مخلوط پر کننده را روی هر سیب بگذارید .
4.هر سیب را روی یک فویل مربعی با ضخامت دو برابر قرار داده و به مقدار زیاد کره به آن بمالید . فویل را محکم بپیچید تا سیب کاملا پوشیده شود .
5.بسته های فویل حاوی سیب را روی زغال داغ به مدت ۲۵تا۳۰ دقیقه کباب کنید تا ترد شوند.
6.سیب ها را به بشقابهای سرو گرم جداگانه منتقل نموده با مقداری خامه زده شده ساده با ماست غلیظ سرو کنید.

توصیه سر آشپز در تهیه کباب سیب

اگر زغالها گرمای کافی ندارند ، فویل را مستقیماً روی زغالها قرار دهید و زغالها را اطراف و روی آن قرار داده و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه کباب کرده و با خامه یا ماست سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.